REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Diaconu: Statul paralel funcționează și azi perfect

Mircea Diaconu: Statul paralel funcționează și azi perfect

Replica API 21 septembrie 2019 | 00:00 182

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro România, și-a explicat intenția de a candida întrebând retoric, despre cine se opune "acestui stat paralel ocult" care functioneaza perfect: "Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu", potrivit Mediafax.

"Am asistat la multiple modificări de alegeri. Aproape că e inutil să mai votăm, câtă vreme au învățat perfect să modifice rezultatul alegerilor, ori direct, ori prin penibilele trasesime la care asistăm și astăzi. Fac alte majorități. Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există și în ziua de azi și funcționează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcționează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult? Doamna Dăncilă, care a fost plecată nouă ani de zile și nu știe, nu l-a văzut? Nu știe că există. Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu, adică două mandate Băsescu și încă una ca înlocuitor, ca să nu zic nechezol", a declarat, sâmbătă, Mircea Diaconu, după ce și-a depus candidatura pentru prezidențiale la Biroul Electoral Central.

"Cine a citit sau a văzut «Poveste fără sfârșit», acolo era o problemă fundamentală, care s-a petrecut și la noi în acești 15 ani cu doi președinți. Am fost cuceriți de nimic, nimicul ca forță. În țara noastră se fură tot, capace de canal, ouă, flotă, păduri ba chiar unul a pus mâna pe un hectar din Marea Neagră și l-a vândut cuiva. N-aș fi crezut niciodată că apare campionul, adică domnul Băsescu, care nu a furat un mandat de președinte, a furat două. Dorința mea, apelul meu este să încercăm pe cât posibil să terminăm cu acest nimic, să refacem speranța, să refacem încrederea în noi și în viitorul nostru. Cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla ei pe lume, din fericire avem o șansă, cred că e o șansă, ultima. Depinde de câți vom fi. Dacă vom fi destui, jur că vom reuși", a mai declarat Diaconu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e cam aranjat votul de ce mai candideaza?
0
1
Bafta domnule Diaconu ,eu t-e votez cu drag!!!!!
1
8
pentru ca in Romania am ajuns atat de jos incat indivizi josnici ca diaconu chiar cred ca pot deveni Presedintii Romaniei! Vai de mama noastra, ca nu ne mai facem bine odata, sa fim si noi naibii odata un popor normal, european!
5
1
Eu, mircea diaconu sunt pesedist sub acoperire. Filmul Filantropica a reusit sa arate adevarata mea personalitate. Un biet bugetar mediocru, plictisit de viata, cucerit de curve si cu voie si fara voie.
9
2
Imi place comparatia cu nechezolul...nechezolul pe vremuri inlocuitorul cafelei...adica Johannis inlocuitorul lui base...doi securisti jegosi care si au astupat hotiile lor tragand sifoane la securitate...muie cu nechezol la amandoi.In total se vor face 20 douazeci de ani de nechezol in Roumania.
2
11
e un rahat uscat
9
4
Mircea Diaconu constata.o realitate. De tine Dinescu mi-e scarba. Esri un om mic si aservit. Stop abuzurilor ! Bvo Mircea Diaconu!
3
13
Din pacate , ca om politic esti o mizerie! Ce ai facut in PE pentru romani? Nimic! Doar ti-ai incasat salariul baban si diurnele !
16
3
Un penibil sustinut de fosti si actuali hoti secaturi si koorve. Huo fi miar scarba ....
18
4
Un actor mediocru , un politician de kkt
17
6
Sunt klaus wernner johannis iti multunesc ca ma lingi in cur si in pula non stop succesuri tembelule
7
11
i se potriveste de minune zicala ''sa vorbeasca si nea ion ca si el este om''
15
2
asta-i batut rau in cap , mai Mircea stai acasa , cum sa ajungi presedinte ? un om fara valoare , fara cultura, ce studii ai , de imitat pe altii , adica de maimutareala , roluri mici , da poti fi presedinte cel mult la o scara a unui bloc, Aici te votez
19
6
Maestre , esti penibil !
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108