REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mişcarea Populară cere sancţionarea (i)responsabililor de la deszăpezire

Mişcarea Populară cere sancţionarea (i)responsabililor de la deszăpezire

Replica API 21 ianuarie 2016 | 23:18 372

Claudiu-Iorga Palaz

Partidul Mişcarea Populară, prin preşedintele organizaţiei Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, cere socoteală prefectului pentru proasta gestionare a situaţiei în cadrul Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă! „Domnule Prefect, în calitate de şef al comandamentului pentru situaţii de urgenţă, vă rog să dispuneţi sancţionarea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri şi a celei de la CNADNR - Constanţaa, pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, şi anume: neimplicarea şi necoordonarea acestor instituţii în deszăpezirea drumurilor judeţene! Este inacceptabil ca după trei zile de la blocarea drumurilor judeţene şi naţionale, ca urmare a viscolului, în judeţul Constanţa să mai avem drumuri blocate”, transmite Palaz. Totodată, preşedintele Mişcării Populare Constanţa îi sugerează actualului prefect, Ion Constantin, să lase de-o parte orientarea politică şi să pune pe primul loc interesele cetăţenilor.

„Domnule Prefect, ştim că este greu să dispuneţi sancţionarea regiei de casă a PSD, care se află în subordinea prietenului dumneavoastră, Cristinel Dragomir, dar trebuie să o faceţi pentru constănţeni! Treceţi peste orientarea politică! Puneţi interesele constănţenilor pe primul plan, înaintea intereselor de partid! Nu chinuiţi primarii pentru că au altă orientare politică!” De asemenea Claudiu-Iorga Palaz, îl întreabă pe prefect ce face în situaţia de faţă. „Dovediţi, vă rog, obiectivitate şi sancţionaţi vinovaţii, RAJDP sau CNADNR! Au trecut trei zile şi Constanţa este blocată de nămeţi! Eu aş fi aplicat sancţiuni în fiecare zi pentru fiecare drum pe care nu se acţionează! Dar asta aş fi făcut eu ca Prefect. Dumneavoastră ce faceţi?”, se mai arată în comunicatul MP.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108