REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MISTERUL încă învăluie cazul fetei dispărute la Cernavodă!

MISTERUL încă învăluie cazul fetei dispărute la Cernavodă!

Replica API 16 noiembrie 2017 | 00:00 202

Teo Zanfir (sursa foto Facebook)

Căutările fetei despre care se presupune că s-ar fi aruncat în Dunăre, la Cernavodă, au continuat și în cursul zilei de miercuri, 15 noiembrie. Fără nici un rezultat. În continuare, familia speră ca totul să fie doar un vis urât. Și, chiar dacă se iau în calcul și alte variante față de cea a suicidului, cert este că până acum ar fi trebuit să apară un semn, după cum susțin surse din anchetă.

Misterul este încă prezent și învăluie cazul legat de Teo, minora dispărută încă de duminică, 12 noiembrie. Aceasta locuia în municipiul Constanța, cu mama și cu fratele, ea fiind elevă la Liceul George Călinescu. Sâmbătă noapte a fost în club, iar duminică a plecat la Cernavodă. Acolo, aflându-se pe podul rutier, s-ar fi filmat în timp ce preciza că are probleme și că nu știe ce se va întâmpla cu ea, după care a trimis clipul unei prietene, în cele din urmă ajungând la tatăl ei vitreg (tatăl fratelui ei).

Acesta a mers la locul cu pricina și i-a găsit rucsacul. De atunci au început căutările, presupunându-se că s-a aruncat în apele Dunării. Însă, în paralel, anchetatorii au luat în calcul și alte piste, cum ar fi că ar fi fugit sau poate că ar fi fost răpită. Numai că, așa cum au precizat surse din anchetă, până acum ar fi trebuit să apare vreun semn.

Momentan, nimeni nu se poate pronunța. Persoane din anturajul fetei susțin, în continuare, că este un copil cuminte, deștept, retras, cu bun simț, cu rezultate extraordinare la școală, dar că era și foarte trist întrucât își dorea foarte tare o familie nucleară (mamă, tată și copii care se gospodăresc împreună). Și nu prea a avut parte.

Mama a divorțat de tatăl ei încă de când Teo era foarte mică. Înainte mai fusese căsătorită cu tatăl fratelui ei și se pare că aceste lucruri ar fi afectat-o foarte mult. Toți cunoscuții speră să fi fost o înscenare, iar copila să apară teafără și să spună că a fost supărată. Dar există și cei care, cu groază se gândesc la faptul că trupul neînsuflețit poate fi oricând scos la mal în locul foarte bine cunoscut în asemenea cazuri, după cum spun oamenii din localitate, cunoscut ca ”Betoane”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fii din Cernavoda si sa iti doresti o familie nucleara - asta da patriotism lolcal...
5
0
Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:afacere2015@gmail.com
1
1
Dupa cum suge reaza si ,,psiiiooologul de servicii,, mademoisella asta are ceva metraj de madular la bord.Asa fata cuminteeeee....mai lasati-ne cu astea cuminti ca sunt asa cuminti incat sunt mai largute la ,,deschidere " ca mamicile lor.
4
0
cheia este la pwlaraul ala de frate vitreg cu care locuia si care avea chipurile grija de ea.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108