REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Miting de susținere a lui Augustin Lazăr, în Piața Victoriei: 'Justiția o poate asigura doar statul. Avem nevoie de magistrați curajoși'

Miting de susținere a lui Augustin Lazăr, în Piața Victoriei: 'Justiția o poate asigura doar statul. Avem nevoie de magistrați curajoși'

Replica API 7 septembrie 2018 | 08:37 286

Un miting de susținere a procurorului general, Augustin Lazăr, este anunțat pentru 7 septembrie, ora 18.00, în Piața Victoriei din București.

Evenimentul a fost creat pe Facebook și se intitulează "Sustin Augustin Lazar - Meeting Pasnic".

”Imi doresc ca institutiile Statului sa-si faca treaba asa cum ar fi normal: sa lucreze in interesul cetatenilor onesti, si nu al infractorilor.

Educatia, sanatatea si justitia consider ca sunt pilonii de baza ai unei societati. Daca de sanatate si educatie mai putem beneficia si in mediul privat, justitia o poate asigura doar Statul.

De aceea avem nevoie de o justitie independenta, de magistrati profesionisti, curajosi si cu coloana vertebrala.

"Adevarul este valoarea cea mai de pret. Adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni. Adevarul este riguros, este concret, este neinterpretabil. Adevarul este unul singur !" - A.L.

Voi merge in Piata Victoriei din Bucuresti, intr-un gest de sustinere pentru Procurorul General al Romaniei, dl. Augustin Lazar, pentru mine un model de profesionalism, onestitate, curaj, verticalitate.

Vino si tu daca simti la fel", este mesajul lui Marian Roșca, cel care a creat evenimentul.

Recent, ministrul Justiției a anunțat că a demarat evaluarea lui Augustin Lazăr. Peste 200 de magistrați i-au trimis o scrisoare ministrului Justiției în care își exprimă susținerea pentru procurorul general al României.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe cand un miting pentru sustinerea apetitului turistic alui iohanus pt ca asta cu lazarus pare deja expirat
2
0
p;ierde ooosssuuu
0
0
E corect sa sustii dreptatea si adevarul,tocmai de aia Lazar se va duce si se va tot duce,.... unde-a dus mutul iapa.
1
0
Huoooooo !
3
1
Sa faceti ca inamicul...Gooo Augustin Lazar o alta panarama a statului paralelel...Out jigodie !. Demite l Todiras pe acest borfer !.
4
2
Mai bine mi-o sustineti mie ca a -nceput sa se-ndoaie de la mijloc!
4
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
3
2
asta e curajos ca semna protocoale si fabrica dosare asta nu avea minte tortionari es la miting e organizat mitingul s-au e semnat de el cum a fost si celalalt de el si de iohanis
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108