REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MITINGUL 'LUI DRAGNEA'. CONSTANŢA PLĂNUIEŞTE MOBILIZARE MASIVĂ - ce cifre se vehiculează

MITINGUL 'LUI DRAGNEA'. CONSTANŢA PLĂNUIEŞTE MOBILIZARE MASIVĂ - ce cifre se vehiculează

Replica API 24 aprilie 2018 | 00:01 231

După şedinţa de sâmbătă, de la Medgidia, social-democraţii s-au reunit şi la Constanţa, pentru a se pune la punct înainte de “marele eveniment” anunţat de Liviu Dragnea (în data de 19 mai) - mitingul de susținere a familiei, respectiv pentru organizarea referendumului de definire a căsătoriei că uniunea dintre un bărbat și o femeie, nu între „soți”, așa cum prevede acum legea fundamentală.

La întrunirea de luni, 23 aprilie, desfăşurată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, social-democraţii au stabilit şi cifrele participării: 20 de mii de persoane din municipiu, câte 200 de persoane din localităţi precum Tuzla ori Eforie etc. Cu alte cuvinte, după cum au precizat sursele noastre, se doreşte o participare masivă. „E o problemă. Dacă ar merge de la Constanţa 20 de mii de oameni, cu ce vor fi transportaţi? N-au transportatorii atâtea autocare, poate dacă se suplimentează garniturile de tren”, a declarat un social-democrat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar sunt curios cum vor arata cei care ii vor scoate din casa ciumati ca sa ii aduca loa miting . Am convingerea ca vor fi birocrati , frecangii de prin institutii ale statului si boschetarari .
6
0
oamenii din institutiile de stat daca se lasa usor manipulabili, oare cum se simt ei cand sunt folositi?
5
0
Sa vedem si partea buna a lucrurilor: pe 19 mai va creste media IQ-ului pe judet cu 500% ... nu ?
3
0
duce stroie 4000 de oameni numai de la raja
3
0
Fluiera Felix si se umplu autocarele imediat...trebuie sa vina sa pupe mana ce a tradat o, daca vrea iertare!Pacatosule!Sa aduci 5000 de babe si 5000 de mosi, sa nu lipseasca nici un bugetar, umflat mic ce esti!Daca nu ies cifrele, iti ia locul Fagadau imediat!....cu toate ca ma gandesc ca nu imi place de micut, ca cred ca o are mica...
3
1
Draga GICU eu eu zic asa.Nu mai privi in oglinda ve-i afla adevaruri deranjante pt tine.Iar un sfat prietenesc nu mai scrie cind ai dus deja o jumate.In rest ce sa mai vb nu mai minca rahat,da da turcesc rahat.Sau alege tu ce crezi ca ii de cuvinta.
1
6
trebuie sa fii handicapat mintal sa iesi la un miting pesedist. Dar preconizez o surpriza. Maxim 1000 de handicapati mintal pededisti in tot judetul. Si aia beti.
5
1
Vin la miting si Concita,Naomi ,Botezatu si Bombonel Adrian Nastase?Trimiteti repede postarea sefului.DIICOT stie!
4
1
Iar de la Timisoara , Cluj sau Sibiu daca or veni 2-3 tovarasi....fiindca acolo stanga nu prinde , ca si mentalitate , mod de viata . Deasta exista diferente intre Dobrogea si Transilvania , ori Banat....
6
1
de ce "constanta planuieste " nu tot orasul ci doar jegurile pesediste cu tiganii,pomanagii pensionari si putorile votante de pesede si asistatii lor sociali
11
1
acest miting este doar un pretext,psd-eii vort sa vada dc. mai au sustinere.atentie la regiile autonome conduse de psd-ei .
11
1
Ne apropiem de putinism, erdoganism ,sau kingioginism.Foarte frumos.Fac ce stiu sa faca, iar 80% din popor nu intelege nimic si ii urmeaza.
9
1
Poate de la Eforie vor merge 20 persoane. Dar sunt totusi multi!!!!!!
6
1
vine tovarasul...mars la facut podul de flori
5
2
TUZLENILOR TREZITI-VA ! Nu le mai faceti jocurile acestor nenorociti care nu au facut nimic pentru comuna noastra! Tratati-l pe turc asa cum va trateaza si el cu INDIFERENTA.Unde sunt strazile asfaltate? canalizarea ?apa curenta ? Lasati turcul cu turcimea lui sa apara.Nu va lasati pacaliti de catre acest pacalici.
10
1
cand se finalizeaza reparatia podului de la butelii?
10
1
primaria tuzla sa ne explice de ce nu continua cu asfaltul celor 22 km pe care ia anuntat in campanie si sa le explice oamenilor pe care vor sa-i trimita la miting cum a mintit PSD in legatura cu salariile .TUZLENI nu va lasati pacaliti din nou de psd .lasatii in ofsaid ca poate asa se vor trezi
9
1
Se va rezolva si problema gazelor pt. Eforie ? Sau vor spune iar ca e pericol de explozie ? Sa nu strice afacerea cu lemne la 600 lei tona !!! Numai interese .
7
1
Poporul zace in saracie iar dragnea vrea miting ptr fam -bani cheltuiti de pomana
7
1
Mi-ar placea sa-i filmeze cineva cand urca in autocare. Sa vedem crema votantilor PSD Cta. Toti comunistii, bosorogii, spalatii pe creier, asistatii social si ciorile din HC.
17
3
ia mai terminati cu frecatul secretarelor tinerele pt ca lor le place sa fie frecate de ...sefutzi.Nu le vedeti ca pt birou se imbraca sa le intarate samantza sefilor.La birou nu fac nimic nu ar promova nicaieri dar tinerelele ,,toarna,, niste secvente eroice cu sefutzii ca in filmele lui dorcel.Asa familisti traditionali merita o adunatura de curve la miting care sa ceara....patul mai moale.
12
1
Astea cu fam lor traditionala care a frecat prin birouri secretarele tinerele si divortand de neveste se atie ca este vorba despre fam de ciorditori al hotilor din organizatia mafiota pesedistopenala mai bine de banii cheltuiti pe circul acesta ar ajuta scolile spitalele si fam necajite si ar termina cu circul de imagine al borfasilor baroni care au distrus Romania
14
1
Pasarela. Constanta-Bucuresti.
4
1
O alta pata de mizerie pe obrazul judetului.Asta se vrea un gest de iertare al capilor mafiei psd Cta,fata de capo del tutti capi,Mustaface Dracnea!
13
1
Bani publici deturnati spre campanie electorala si de imagine a psd. Frectie la picior de lemn.
17
1
bravo Fane
1
1
Primarita Belu care e rosie dar vrea sa ramana galbena va veni cu aceeasi gasca cu care SUSTINUT candidatul PSD anul trecut la Balcescu: pandrea cobuz muse gake fotucareftenevasta altuia si alte cateva matahale duhnind a pupincurism? Domnule Stroe nu avem nevoie de astfel de indivizi in partid!!!
16
2
Apropo...si MISA...de la FINANTE TRIMITE 100 de autocare in contul TELDRUM, la Constanta. ..sa faciliteze transportul persoanelor la Bucuresti.El fiind un pesedist al SECTORULUI 1 BUCURESTI.Ajuta Constanta orasul natal si implicit pe dnul Stroe.
2
9
Alooo, frustratilor de dreapta, daca era organizat de Basescu, Boc, Johanis era ok. Asa totu e de rahat. Cand va taia Basescu salariile aveati ciocu mic, acum ca astia au redat ce taiasera aia si au dat si in plus sunt de rahat. Neam de curve si cacanari.
8
34
Uitati oameni buni cum se face un miting! Cei 200 provin din aceia cu ajutoare! PSD-isti care au creier si demnitate pun pariu ca le este rusine cu asemenea conducere! Deci oameni buni ,haideti sa mergem la miting mult mai multi ,simpatizanti sau nu ai diferitelor grupari mafiote cu nume de partid si sa le amintim ca tara este a noastra iar statul...este doar temporar! Ne-au umilit prea mult! In fiecare orasel au facut ce au vrut...este bataia ptr acele bugete alocate iar ei impreuna cu familiile si acoliti o duc minunat in schimb ce restul suntem vai de noi! TREZIREA ROMANIA!
17
4
O sa stau sa vad cine sunt
10
4
Sintem gata si noi,ceilalti,care more de saracie,sintem gata cu furcile,cu CE avem,si mergem si noi la Bucuresti,sa-l vedem PE ,,pedofilul Dragnea,,care traieste cu fetita de 25ani,Mai mica decit fii-sa,si culmea sa gasit El,UN puscarias,yn penal ,UN condamnat ,UN pedofil,sa DEA lectii despre familie.vai de capul Lui,Mai bine are sta cuminte la puscarie,decit sa DEA ochii cu poporul,PE 19mai,nu stiu cum se salveaza,panarama,
24
4
mitingul care o sa ne arate citi idioti avem printre noi ,slugi pupatori de cururi pesediste ,apropo din ce bani platiti autocarele micii si diurna asistatilor sociali pe care o sa-i duceti in bucuresti .o sa fie cartierul HC gol toate ciorile in autocarele pesediste
35
6
O sa stau in parc sa vad cine sunt psd.sti ca tare mult asi vrea sa le vad fetele, daca ii intrebi in fata sunt de stanga sau dreapta evita raspunsul sau mint......., cunosc cateva persoane din inalta clasa sociala care fac asta...., imi este scarba....
19
3
Dracnea e la a 2 nevasta,Tariceanu la a 5 ,cam toti politicieni e la a 2 sau a 3 nevasta,in concluzie referend pentru mai multe familii. TICHIE DE MARGARITAR
26
4
Bine ar fii ca toti membrii PSD sa plece si sa nu mai revina niciodata . Nimeni n-o sa le simta lipsa , sau sa-i regrete cumva ... Panarame !
45
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108