REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mitroi candidează pentru încă un mandat de primar. Sondajele îl cotează cu 80% intenţie de vot

Mitroi candidează pentru încă un mandat de primar. Sondajele îl cotează cu 80% intenţie de vot

Replica API 12 decembrie 2019 | 00:00 493

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, candidează pentru încă un mandat. Edilul a precizat că decizia sa este bazată pe sondajele de opinie pe care le face şi pe care le va repeta până aproape de alegeri, dar că, până în prezent intenţia de vot favorabilă lui nu coboară sub 80%.

În cadrul unui interviu, primarul a vorbit şi despre faptul că în localitate vor exista cel puţin 3 sensuri giratorii pe DN 3: "Sperăm să îl obţinem şi pe al patrulea".

Declaraţiile integrale:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat sa dat el de mare mafiot , ma refer la dragnea . Acum uitti unde sta . Poate ca are un apartament cat o vila , si tot felu de chestii pe care un muritor nu le are in detentie . Dar la ce folos . Mitroi pe multi din localitate iea belit , lea pus bete in roate , ma refer la mici fermieri . A pus presiune pe acesti fermieri pana sau lasat pagubasi . Viata nu iarta pe nimeni , indiferent pana unde ai ajuns te ajung si pe tine facturile si ziua scadentei . Asa ca se va gasi un procuror nemanjit si niste judecatori nemanjiti care isi vor face datoria cum trebuie .
0
0
Om inteligent . Hot cu staif cum sar spune . Fura dar le ofera si celor multi . Asta este mentalitatea romanului . Daca a facut si chiar sa facut pentru localitate , ii sunt trecute cu vederea faradelegile primarului . Romanu spune asa , a furat dar a si facut . Asta este Mitroi . A cumparat pe multi din judet , cel putin . Si sa mai pus bine si cu mafia , adica protectie nu gluma . Va fii cam greu de dovedit si de dat la oparte . A avut timp , sa se puna la adapost . Acum pentru el primaria este doar un paravan pentru ca sa nu ii stea nimeni in cale .
5
3
Cine fura azi un ou maine v-a fura toata Valu Traian. O mizerie de om talhar, care traieste din banii furati ai Tarii Romanesti, merita scuipat.
7
2
Foarte bine..Sa continuue proiectele incepute .
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108