REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIZERIA face legea în cartierul CET. Autoritățiile nu văd?!

MIZERIA face legea în cartierul CET. Autoritățiile nu văd?!

Replica API 23 august 2017 | 00:00 281

Autoritățiile se pare că se axează foarte mult în ultima vreme pe înfrumusețarea orașului... în centru! Dar ce se întâmplă cu cartierele mărginașe, lăsate parcă pradă uitării. În cartierul CET, oamenii care pornesc către serviciu se confruntă în fiecare dimineață cu focare de infecții din cauza gunoaielor lăsate de izbeliște în iarba de lângă stația de autobuz din zona industrială, mai precis la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei.

Oamenii sunt revoltați de faptul că nimeni nu vine să igienizeze zona, iar gunoaiele se strâng de la zi la zi pe covorul de iarbă verde, care nimeni nu știe cum mai supraviețuiește din cauza mizeriei. Totuși, imaginile vorbesc de la sine. Coșurile de gunoi ar fi o soluție benefică în zonă, lipsa lor fiind un lucru pe care orice locuitor din zonă îl observă.

De asemenea, cei care aruncă gunoaiele ar trebui să fie amendați. Oamenii dau vina pe cei care își fac veacul la barul din imediata apropiere. Oare când va deveni Constanța un oraș curat, demn de vizitat de la un capăt la altul?

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul sfinteste locul.....cum sint oamenii asa ajunge si mediul....ex:sub podul de la butelii ala care l renoveaza chipurile...de o luna nu lucreaza nimeni la el....in fiecare zi polarisul stringe gunoaie..arunca ciorile alea jegoase si vecinii din fata...va dati seama arunca in poarta asta se intimpla sub pod!!!ciorile arunca pe unde apuca!!de ex: in toata zona gen anda .c.e.t. se arunca la intimplare...nu zic ca stringe polarisul mereu dar si oamenii sint un dezastru..vor curatenie?!sa pastraze jegurile dracu!exemple sint multe....ciorile sint pe primul loc...locul 2 machedonii...care in zona
0
0
alexandru gherghel din inel 2 este un tomberon expozitional..... nu se matura si nu se aduna gunoaiele, alooooo, polaris, primariaaaa ??????
2
0
Sa ii sugi cucu la propietar !
1
4
Pe strada Primaverii au venit si au taiat iarba, dar nu s-au atins de gunoaiele din spatele sau din jurul blocurilor, au facut curatenie numai in zonele vizibile, de ochii soacrei.
3
1
Pe str.Calatis nr.5 se construieste fara autorizatie un gard ,terenul fiind al primariei si plin de gunoaie!!!!
1
1
Spatiile verzi erau mai intretinute, iar curatenie se facea mai des pe vremea lui Mazare! Babalau asta si cu toata clica lui de machidoni distrug sistematic tot orasul, dar si statiunea Mamaia, nefacand nimic concret, dar eliberand autorizatii de constructie ilegal si imoral pentru tot felul de imobile hidoase, chicioase si care nu respecta nici cele mai elementare reguli de bun simt. A ajuns toata machidonimea sa se instapaneasca la Constanta.
7
4
Vino sa lingi tot ce curge din noi,stim ca-ti place perversule mic!
0
5
Oamenii sunt de vina !!! Daca conducerea orasului nu amendeaza , asta e
7
2
mizeria face parte din decorin toata Constanta si iata si un exemplu: toata ziua de ieri si alaltaieri sa facut curatenie in cartierul bonduelle&fagabou a sa nu credeti ca asistatii sociali nu polaris ,au taiat iarba si au adunat hartiile dar nu s-au atins de gunoaiele si de jungla care este in spatele blocurilor de vis a vis nu alea sunt ale locatarilor acum dar daca vrei sa faci o parcare sau alceva sunt ale primariei si nu ai voie!si au dreptate nu tiganimea din cartierul sus amintit plateste taxe si impozite?
8
4
Constanta va fi un oraa curat cand cei care locuiesc vor deveni civilizati
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108