REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mobilizare pentru pachetele de Crăciun, la Cernavodă

Mobilizare pentru pachetele de Crăciun, la Cernavodă

Replica API 26 noiembrie 2014 | 00:34 215

Gheorghe Hânsă

Toţii copiii din Cernavodă vor fi „abonaţi” la „pachetul lui Moş Crăciun”, pe care primarul Gheorghe Hânsă l-a comandat, luni, în Laponia via consiliul local. De data aceasta, însă, edilul susţine că s-a mobilizat exemplar, ca niciodată şi toţi copiii vor fi în atenţia primăriei în preajma Crăciunului, care bate la uşă. Pentru această ocazie, Hânsă a făcut o inventariere a copiilor care au abandonat şcoala, care „nu primesc niciodată nimic de la nimeni” şi care vor primi ajutorul de la primărie.

„Toţi copiii, până la liceu, de la cei mai mici. Pentru prima dată, i-am căutat pe toţi, pe cei care au părăsit şcoala, pentru că aceştia nu primesc niciodată de la nimeni nimic şi pe cei care nu sunt în sistemul de şcolarizare, la creşă, la grădiniţă. I-am găsit şi pe aceea şi i-am inventariat şi le ducem acasă un pacheţel, pentru că, repet, în anii trecuţi am observat că erau copii care nu primeau nimic şi nici noi nu-i aveam în evidenţă. Erau doar în cele ale instituţiilor. (...) Pachetul de Moş Crăciun este reglementat, celelalte ajutoare, de alt tip, că mai sunt şi altele, cu prilejul începutului de an şcolar, Ziua Copilului ş.a.m.d. vin prin Serviciul de Asistenţă Socială. Acestea sunt doar de Crăciun, pur şi simplu. Îi aducem şi pe ei (pe copii – n.r.) în centrul oraşului să îşi primească pacheţelul”, a spus Hânsă, pentru Replica.

Marius VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108