REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Moga: PNL a votat împotriva bugetului; asta înseamnă că PNL a votat și împotriva creșterii alocațiilor pentru copii

Moga: PNL a votat împotriva bugetului; asta înseamnă că PNL a votat și împotriva creșterii alocațiilor pentru copii

Replica API 18 februarie 2019 | 08:37 495

În timp ce liberalii se pregătesc să conteste bugetul de stat, social-democrații le reproșează că, deși au venit cu un amendament “populist”, privind majorarea alocațiilor, într-un final au votat împotrivă. „Au venit cu amendamentul pentru alocații, foarte bine, a trecut. Dar dacă a trecut acest amendament, de ce au votat împotriva bugetului pe anul în curs în totalitatea lui? Asta nu înseamnă că, implicit, au votat și împotriva alocațiilor mărite? Asta înseamnă, dar, da, au jucat bine, au punctat electoral. Nu înseamnă că au și dreptate”, spune senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga.

Și tot Moga explică: “Au venit cu acest amendament fără să aibă sursa banilor. De unde iei banii pentru mărire? Ei au spus că din excedentul bugetar. Dar, de unde să știm care este excedentul bugetar acum? Nu au de unde să știe, nu știm. De aceea, dacă tot a trecut acest amendament, venim să corectăm și sursa banilor necesari, printr-o ordonanță”. “Îmi doresc să ajungă liberalii la guvernare, să vedem cum gestionează ei repartizarea banilor de la buget. Din tribună e bine, comentezi că cel din teren n-a dat mingea mai la stânga, mai la dreapta… dar când ajungi în teren, e mai greu”, a mai declarat Moga.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108