REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Momente emoţionante pentru juniorii Academiei ‘Gheorghe Hagi’

Momente emoţionante pentru juniorii Academiei ‘Gheorghe Hagi’

Replica API 11 decembrie 2017 | 00:00 184

Eveniment de amploare la Hotel Iaki din Mamaia! Cu emoţie şi bucurie, juniorii de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” au avut parte de festivitatea de final de an, iar cei mai buni au fost premiați de către conducere. Prezent la eveniment a fost și Gheorghe Hagi, care și-a privit moștenirea lăsată fotbalului românesc. „Regele” a primit o plachetă cu mesajul „Felicitări pentru primul titlu din istoria clubului Viitorului”.

Au luat cuvântul, pe rând, Paul Peniu, președintele Academiei Hagi, Lucian Burchel, directorul tehnic, Stelică Dămășaru, directorul departamentului de învățământ și Gheorghe Hagi, înainte ca cei mai buni din fiecare grupă de fotbaliști să își primească premiile. De asemenea, toți copiii din Academie au primit câte un pachet cadou de sărbători.

Mesajele transmise de către conducerea școlii de fotbal s-au axat pe importanța invățăturii, pe lângă deprinderile sportive. Stelică Dămășaru i-a lăudat pe cei cu rezultate foarte bune la învățătură și a punctat că la Liceul Ion Podaru din Ovidiu învață fotbaliști din cadrul Academiei „Gheorghe Hagi”, iar fix aceia sunt în fruntea „clasamentului” de la liceu. Mai precis, Alexandru Popa, elev în clasa a XI-a, a terminat cu 9.98, iar Teodor Băluță, elev în clasa a XII-a a terminat cu media 9.90.

„La început îți place, după aia iubești și la sfârșit, dacă te dedici total, ajungi să ai o pasiune pentru un lucru care te poate realiza în viață. Asta trebuie să știe fiecare părinte. Am creat ceva aici la Constanța, unde m-am născut, cu toate gândurile mele bune și ideile mele despre fotbal, o idee despre fotbal pe care am strâns-o într-un concept tehnic, pentru că trebuie să știi care e strategia ta, care e filozofia ta, ce sisteme joci, cu ce jucători trebuie să joci acele sisteme și trebuie să știi să îi antrenezi”, a precizat Gheorghe Hagi.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta academie hagi ESTE CEA MAI MARE HOATA, fura copii talentati de la alte echipe si se mandresc cu ei.Niste antrenori panarame care nu au jucat fotbal niciodata, MICU,MIHU, FALINA, ETC ETC, CARE MINT CU NERUSINARE PARINTII COPIILOR, CU TOT FELUL DE TAMPENII NUMAI SA-I ADUCA LA ACADEMIA HAGI. Dupa toate astea , apare regele plangacios HAGI la televizor si striga in gura mare ca ACADEMIA HAGI creste jucatori, formeaza jucatorii, produce tinere talente, etc, etc, dar ei se mandresc cu copii formati la alte echipe, antrenati de alti antrenori capabili, educati de altii, furati din alte echip
0
0
Scapati de Damasaru, ia banii de pomana.Nu tine legatura cu scolile unde invata sportivii
0
0
Succes...si felicitari sunteti unic..Daca ar fi, mai multi ca dumneavoastra, altfel ar arata campionatul si fotbalul romanesc...Succes si felicitari ptr. ce ,a-ti REALIZAT....sa-i vedem si pe altii, care au bani , ca fac ceva ptr. sport..ca asa sunt tari in gura la tv.si in ziare..dar in rest doar barfa,ura si ranchiuna,invidie...in loc sa aprecieze realizarile altora..care demonstreaza pe fapte ,ca are valoare si suflet de Sportiv adevarat..
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108