REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei Deputaţilor

Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei Deputaţilor

Replica API 23 decembrie 2017 | 00:11 699

Regia Autonomă ''Monitorul Oficial'' va reveni sub autoritatea Camerei, au decis, vineri, deputaţii, adoptând în acest sens, cu 184 voturi ''pentru'' şi 46 abţineri, o iniţiativă legislativă.

Regia Autonomă "Monitorul Oficial" se organizează ca regie autonomă, sub autoritatea Camerei Deputaţilor. Este persoana juridică ce desfăşoară activitate de interes public naţional şi funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară. Editorul Monitorului Oficial al României este Camera Deputaţilor, prevede propunerea legislativă adoptată de Cameră, scrie Agerpres.

Actele care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, se înaintează secretarului general al Camerei Deputaţilor, în copie certificată, de către autorităţile emitente, sub semnătura conducătorului acestora sau a locţiitorului său. Secretarul general al Camerei le transmite Regiei Autonome "Monitorul Oficial" spre publicare.

Autorităţile emitente au obligaţia de a comunica neîntârziat, în scris, secretarului general al Camerei Deputaţilor date, informaţii şi precizări, solicitate de acesta sau de Regia Autonomă "Monitorul Oficial", necesare îndeplinirii cerinţelor de publicare. Retragerea actelor de la publicare se poate face numai de către cel care a solicitat publicarea, cu încuviinţarea secretarului general al Camerei Deputaţilor şi cu suportarea, de către solicitant, a cheltuielilor aferente, efectuate de Regia Autonomă "Monitorul Oficial" în procesul de editare şi publicare, mai prevede textul adoptat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai concret , sub controlul direct al penalului draknea care continua sa se creada buricul pamantului, pana cand slugile te vor scapa din brate, am observat ca actiunea a demarat. Important ramane datacand acest jeg ordinar, care tine sub teroare o tara intraga, va ajunge unde ii este locul--PUSCARIE
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108