REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Moştenirea Hallyday: David, fiul cântăreţului Johnny Hallyday, renunţă la procesul de succesiune

Moştenirea Hallyday: David, fiul cântăreţului Johnny Hallyday, renunţă la procesul de succesiune

Replica API 3 august 2020 | 00:00 949

David Hallyday, fiul cântăreţului Johnny Hallyday, decedat în 2017, renunţă la procesul de succesiune demarat în vederea împărţirii averii muzicianului, a anunţat vineri avocatul său, în contextul în care moştenirea starului rock s-a aflat în centrul unei îndelungate bătălii judiciare între văduva artistului şi cei doi copii mai mari ai acestuia, informează AFP, citată de Agerpres.

Johnny Hallyday

David Hallyday "a renunţat la succesiunea tatălui său" şi "abandonează orice procedură judiciară", a declarat avocatul Pierre-Jean Douvier, confirmând o informaţie publicată în cotidianul Le Figaro.

"David nu primeşte nimic, patrimonial sau financiar, şi nu cere nimic. Nu a primit nici obiecte simbolice", a precizat acelaşi avocat.

Johnny și David Hallyday

"De acum, David a întors o pagină şi priveşte spre viitor odată cu revenirea liniştii în viaţa lui", a continuat el.

La jumătatea lunii iulie, Laetitica Hallyday, văduva cântăreţului, a dezvăluit pentru revista Paris Match că moştenirea starului rock constă în "patrimoniu, puţină trezorerie şi multe datorii".

Avocatul Laeticiei Hallyday a anunţat pe 3 iulie semnarea unui "acord definitiv" între văduva artistului şi Laura Smet, fiica cea mare a rockerului, care s-a adresat justiţiei pentru a contesta în instanţă testamentul tatălui ei, redactat în Statele Unite.

Acel acord, ale cărui termene nu au fost dezvăluite, a pus capăt unei perioade de peste doi ani de procese demarate în tribunalele franceze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108