REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Moțiunea de cenzură ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor” intră în dezbatere miercuri

Moțiunea de cenzură ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor” intră în dezbatere miercuri

Replica API 19 iunie 2017 | 00:59 348

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu a fost citită duminică, la ora 16.30, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Documentul, care are puţin peste trei pagini, se intitulează ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.

În moţiune se menţionează că, la cinci luni de la instalarea Guvernului, coaliţia de guvernare a făcut o evaluare a activităţii Executivului, în urma căreia a decis să retragă sprijinul politic acordat Cabintelui. Decizia a dus la demisia a 25 din cei 27 de membri ai Cabinetului, care au înţeles ”corect reponsabilitatea politică ce le revine în cadrul unei democraţii constituţionale”, menţionează textul.

Dezbaterile și votul asupra moțiunii de cenzură vor avea loc miercuri, 21 iunie, de la ora 11,00, informează Camera Deputaților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aparam hotia si mintim prostimea pe dracnea il aparam de puscarie
0
0
daca reuseste grindeanu sa pacaleasca n-ar bifa decat cea dea doua lovitura de stat reusita de iohanus,vaorba vine nu de el personal ci de consilierii americani,sa speram cu n-o sa fie asa
0
1
Atita fatarnicie este desgustatoare.Dragnea este in stare sa distruga o tara ,ca sa scape de puscarie.Pesedisti scapati de el pt ca va momeste pentru moment, apoi va termina pe rind.Asa a facut si Stalin, cu colaboratorii, dupa ce a pus mina pe putere.
4
1
Sa cheme minerii
2
0
Titlul nu prea are legatura cu motiunea. Nu spune de ce se vrea jos guvernul. Macar asa sa prosteasca multimea. Poate ar fi fost mai nimerit ceva de genul "Dupa noi potopul" sau " Da-o dreacu da Romanie" Ar fi fost mai pe aproape.
5
1
Replica,stergeti reclama lui cristian ca sa nu planga unii ca i-a inselat
4
0
"..aparam democratia...bla, bla.." Va aparati voi de puscarie. Problema este ca cine ne apara pe noi de voi!?
7
0
ce aparati ma, borfasilor, democratia si voturile romanilor??? aparati superPENALII din PSD sa fenteze puscaria. rati-ai dreaq de nenorociti.
9
0
incorect, aparam accesul alesilor la puscarie
6
0
Mai puscariasilor,din ciuma Rosie,v-ti facut de cacat in toata lumea,peste hotare,rid de voi mafiotilor din ciuma Rosie Mai lasati-ne sa traim si noi astia de rind,si voi puscariasilor,adica dragnea si panarama de tariceanu,ascundeti-va pina nu VA ascunde careva,definitiv,poporul nu VA vrea,e ff simplu,la puscarie,cu voi si lasati guvernu sa lucreze,betivilor,iesim in Strada si venim peste voi in parlament,asta vreti,CA sa plecati?
12
0
Hotilor de hoti le e frica ce aparati ma nenorocitilor ?Romania este confiscata de Dragnea si PSD ciuma rosie
11
1
Daca nu faceti alegeri anticipate,voi astia care ati scris motiunea,inseamna ca voi confiscati Romania!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108