REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Motociclistul implicat în accidentul rutier din Mamaia va fi transferat la Bucureşti

Motociclistul implicat în accidentul rutier din Mamaia va fi transferat la Bucureşti

Replica API 27 septembrie 2013 | 00:00 95

Alexandru Pavel, motociclistul de 20 de ani care a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce s-a izbit de o macara în staţiunea Mamaia va fi transferat la o unitate spitalicească din Bucureşti. "Pacientul este comatos, starea nu i s-a ameliorat şi va fi transferat la un spital din Bucureşti, cel mai probabil la Floreasca.", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reamintim că o macara a intrat în coliziune cu o motocicletă, ambele luând foc şi arzând ca nişte torţe, din ele rămânând doar scrum. Dacă şoferul de pe macara a avut ceva mai mult noroc, alegându-se doar cu răni uşoare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre motociclist, care a ajuns în stare gravă la spital. Poliţiştii rutieri spun că nefericitul eveniment rutier s-a petrecut joi, 26 septembrie, în jurul orelor 14.00, când Nicolae Podoreanu, de 60 de ani, a condus o macara, dinspre Constanţa către Năvodari, iar când a vrut să întoarcă pe marcajul dublu continuu, în dreptul hotelului Rex, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de Alexandru Pavel, de 20 de ani. Oamenii legii au precizat că, din cunoştinţele lor, tânărul este nepotul unui fost şef al Poliţiei Rutiere - Marin Pavel. În urma teribilului impact, motociclistul a fost proiectat pe carosabil, iar atât macaraua cât şi motocicleta au ars în totalitate. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi pentru a lichida incendiul. Motociclistul a ajuns la spital în stare gravă, cu politraumatisme şi arsuri. În acest răstimp, şoferul de pe macara declara că, de fapt, nu a dorit să întoarcă pe linia continuă, ci a semnalizat că trece pe banda a doua şi că nu l-a putut observa la timp pe motociclist întrucât tânărul rula cu viteză prea mare. De asemenea, mai menţionăm că, urmare a accidentului, macaraua agăţat cablurile ce i-au ieşit în cale, dând peste cap toate serviciile, precum cablul de telefonie şi internet. Joi după-amiază, reprezentanţii mai multor firme afectate de ruperea cablurilor s-au deplasat de urgenţă pentru a remedia problemele.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108