REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MRU: Judecata lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia am lovit în Traian Băsescu este una stranie

MRU: Judecata lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia am lovit în Traian Băsescu este una stranie

Replica API 16 ianuarie 2013 | 00:00 196

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat marţi seara la B1 Tv că judecata lui Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia ,,a lovit" în Traian Băsescu prin afirmaţiile sale legate de viitorul preşedinte al ţării este una ,,stranie", pe care nu poate să o comenteze deoarece nu o consideră ,,nicidecum logică".

,,Stranie judecată ( judecata lui Lăzăroiu care a afirmat că MRU loveşte în Traian Băsescu n.r.). Nu pot să comentez o judecată pe care eu unul nu o consider nicidecum logică. Poate să comenteze, sunt convins, domnul consilier prezidenţial Lăzăroiu. Eu mi-am propus însă să nu mă mi gândesc la lucrurile acestea", a fost reacţia lui la afirmaţia moderatorului emisiunii care a spus că Sebastian Lăzăroiu a considerat că fostul premier loveşte în Traian Băsescu prin declaraţiile pe care le-a făcut referitoare la viitorul preşedinte al ţării.

,,Vă zic numai atât: noi am trecut prin câteva situaţii şi nu mă refer la actualul titular de post la Administraţia Prezidenţială la Cotroceni, e vorba de domnul Băsescu, mă refer la ce s-a întâmplat până aici, despre asta vorbesc. Am avut un preşedinte interimar care a fost Crin Antonescu. Vi s-a părut că este calificat pentru poziţia de prezidenţiabil? (...)", a comentat Ungureanu fiind prezent într-o emisiune la B1 Tv.

El a mai spus că nu merge la standarde academice atunci când vorbeşte de prezidenţiabil, ci se referă la oameni care măcar au ,,o decenţă în limbaj" şi sunt principiali în opţiunile lor. ,,Nu mergem la standarde acandemice în momentul de faţă. Vorbim despre oameni care măcar au o decenţă în limbaj, o coerenţă în adresare şi care sunt principiali în opţiunile lor politice interne şi externe în principal în cazul acesta pentru funcţia de preşesdinte. Vi s-a părut domnul Antonescu ca fiind coerent în vreun fel în opţiunile sale de politică externă?", a punctat fostul premier.

Fiind întrebat dacă el întruneşte aceste atribute pentru un prezidenţiabil, Ungureanu a spus că ,,nu crede că este vorba de el în toată chestiunea asta". Preşedintele FC a susţinut că pentru proiectul prezidenţiabilului este nevoie de ,,o voce unită".

,,Din punctul de vedere al calculelor politice pentru 2014 cred că devine târziu (găsirea prezidenţiabilului dreptei n.r.) şi vă spun de ce. Este nevoie de proiecte care să articuleze câteva puncte de vedere comune. Unul dintre ele ar fi răspunsul comun al forţelor politice din dreapta peentru cineva care se poate înhăma la o campanie electorală extinsă pentru poziţia primă în stat. Cred că şi proiectul prezidenţial are nevoie de o voce unită", a conchis Mihai Răzvan Ungureanu.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108