REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Muhscină, prima şedinţă în calitate de preşedinte al PNL - organizaţia municipală. Noutăţi pentru Chiţac!

Muhscină, prima şedinţă în calitate de preşedinte al PNL - organizaţia municipală. Noutăţi pentru Chiţac!

Replica API 7 aprilie 2017 | 11:21 475

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal are, începând de vineri, 31 martie a.c., un nou președinte, în persoana consilierului județean George Muhscină. Noul Birou Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier - a reamintit PNL prin intermediul unui comunicat transmis redacţiei. Ca urmare a alergerilor din 31 martie, preşedinte a fost desemnat George Muhscină, cel care a şi convocat, joi, 6 aprilie, o primă şedinţă a Biroului Permanent Local. "A fost prima şedinţă a noii conduceri, a fost de acomodare. Am vrut să facem totul ca la carte, în super-litera legii, să nu existe contestaţii", a precizat Muhscină. Numai că alegerile sunt deja contestate de către fostul lider interimar de la municipiu, senatorul Vergil Chiţac. Chestionat cu privire la acest demers, George Muhscină a dat de înţeles că nu este o chestiune serioasă şi că "nu văd ce instanţă ar putea intra într-o chestiune de genul - cotizaţia de 3 lei a unui partid...". Tot Muhscină a precizat că aşteaptă ca "ceilalţi" să convoace alegerile paralele de la municipiu din 8 aprilie, aşa cum anunţa Chiţac că va face. "Lucurile acestea (contestaţiile - n.r.) se rezolvă în forurile interne ale partidului", a mai opinat Muhscină, adăugând că, din păcate (coincidenţă, nu-i aşa?!), Comisia de Arbitraj (cea care tranşează astfel de situaţii - n.r.) nu poate să se întrunească întrucât are mai puţin de 3 membri. "Comisia, din câte am înţeles, trebuie completată", a spus Muhscină.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machedon needucat, muschina , sa stii ca partidele se supun in instanta legii partidelor politice. Nu stiai, nu ??
0
0
Ovanezian va face in instanta... Pierdeti procesele
0
0
Constanta are putini politicieni capabili sa resusciteze orasul si judetul care a fost devastat de politica hotilor din psd pribabil nu toti si nepasarea pnl care nu au facut nimic dar nimic nici macar o intentie de ceva iar despre alte partide nu poti vorbi la Constanta ca asistatii social si tiganii te ataca daca zici alt partid musai psd pe buzele lor in rest somn usor Constanta .
1
0
S-a rupt partidul la Constanta. Realizare maxima pentru machedonul Dragomir, groparul Constantei. PSD nu avea sanse daca obezul plantat de ei nu executa ordinele lui Mazare.
2
0
Va ingropati singuri ca partid!
4
0
bisnitar cocotat prin spaga , un impostor vremelnic
3
1
Nu o uita pe Tusa si Florea spuma PDL. Sincer erau mai mult spuza!
2
2
"Unul si unul" erau si inainte. Cu cine sa faci treaba?Vasii?Rezeanu?Chitac era bun, dar nu suficient. Ciocoii vechi si noi.
1
1
Ghinion, dle Muhscina, in procesul din instanta nu veti mai putea maslui nimic. De aceea tineti cu dintii sa se inrample totul la partid. Acolo puteti plati verdicte favorabile, la DNA , mai greu... oricum, va felicit pentru echipa, "unul si unul", doar ce i-ati inscris in partid, sa vedem cat o sa reziste!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108