REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Muncitorii în construcții din Constanța se pot angaja în Israel

Muncitorii în construcții din Constanța se pot angaja în Israel

Replica API 28 aprilie 2016 | 00:00 292

Vezi condițiile!

Vezi condițiile!

sursa foto mondonews.ro

Constănțenii care vor să muncească în domeniul construcțiilor pot merge la muncă în statul Israel unde pot câștiga un salariu minim brut lunar de peste 1.500 de dolari. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă cetăţenii români că pot obţine locuri de muncă în construcţii, în Israel și în anul 2016. Pentru ca aceștia să poată obține un loc de muncă în Israel, trebuie să se înregistreze la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța.

Angajarea lucrătorilor are loc în baza Protocolului dintre Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi persoanelor Vârstnice din România şi Ministerul Afacerilor Interne din statul Israel privind recrutarea muncitorilor români pentru lucrări temporare în domeniul construcţiilor în Statul Israel. Persoanele interesate trebuie să aibă calificare și experienţă în meseriile: dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată; fierari-betonişti, îndoirea fierului; zidari-faianţari, acoperirea podelilor şi pereţilor cu faianţă și zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.

De asemenea, trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să nu fi lucrat anterior în Israel sau au lucrat legal în Israel pentru o perioadă de cel puțin doi ani, pe baza unei vize și a unui permis de muncă în domeniul construcțiilor, au părasit permanent Israelul cu cel puțin patru ani înainte de solicitarea curentă și nu au încălcat, în timpul șederii lor în Israel, condițiile stabilite de permisele și vizele de muncă; să nu aibă nici unul dintre membrii familiei (soție/părinți/copii) angajați/stabiliți în Israel; să nu aibă antecedente penale; să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi; să nu sufere de anumite boli cronice. Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108