REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Murad ameninţă cu greva fiscală dacă nu se opresc lucrările de reparaţii pe A2. Răzvan Cuc îl linişteşte!

Murad ameninţă cu greva fiscală dacă nu se opresc lucrările de reparaţii pe A2. Răzvan Cuc îl linişteşte!

Replica API 13 iunie 2019 | 02:09 514

Operatorii de pe litoral, supăraţi că lucrările de pe A2 „sperie” turiştii! Marţi, 11 iunie a.c., a avut loc, la sediul Ministerului Transporturilor, o întâlnire a reprezentanților patronatelor din Turism cu conducerea CNAIR, eveniment la care a participat şi ministrul Răzvan Cuc. Cu această ocazie, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism, Mohammad Murad, a declarat că peste 10% dintre turiştii care îşi făcuseră rezervări pentru litoralul românesc le-au anulat din cauza lucrărilor de reparaţii care se execută pe Autostrada Soarelui. De asemenea, acesta a solicitat încheierea lucrărilor în sezonul estival ori, în caz contrar, operatorii de pe litoral vor intra în grevă fiscală. Totodată, Murad a cerut şi demisia şefului CNAIR.

„Am cerut demisia domnului director de la CNAIR pentru că am văzut că există o neglijenţă totală. Am văzut că a rămas neconectat la viaţa reală, având în vedere că lucrează 4 zile din 7, ceea ce nu este permis. Sunt sute, zeci de mii de oameni care se chinuie să ajungă în Bucureşti sau invers. Pe acest drum, pe care normal poţi să îl parcurgi în două ore, acum faci cinci ore. Am fost în weekend, erau două utilaje, nu era nimeni acolo, totul este închis, arăta ca o paragină, ceea ce mie mi se pare că este nepermis. Chiar dacă încearcă să ne şantajeze şi să ne facă fel de fel de controale nu vom mai tăcea, pentru că nu mai este loc de acest lucru. Vom vorbi şi vom puncta în fiecare zi tot ce nu onorează instituţiile statului faţă de mediul de afaceri şi faţă de cetăţeni'', a spus Mohammad Murad. Totodată, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism ameninţă cu greva fiscală, dacă nu vor fi întrerupte lucrările.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că lucrările în curs vor fi finalizate până pe 15 iunie, iar noile lucrări vor începe după sezonul estival. „Am convenit cu toții că trebuie să venim și în sprijinul hotelierilor de pe litoralul românesc, în sensul că lucrările care se execută acum pe Autostrada A2 să fie finalizate până la data de 15 iunie. Totodată, am agreat ideea ca noile lucrări de modernizare ale aceleiași Autostrăzi să înceapă la terminarea sezonului estival, adică începând cu 15 septembrie. Discuțiile au fost importante și din prisma înțelegerii și protejării mediului de afaceri, care aduce un plus valoare la economia țării. Am militat și militez pentru ideea dialogului între toți factorii implicați pentru că numai așa putem să găsim soluții optime pentru fiecare dintre părți”, a declarat Cuc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faci greva fiscala noi iti fabricam dovezi ca ai averea din droguri,armament,proxenetism si ti-o confiscam si te bagam si la duba alegorica.Neclaritati?
3
0
BA PE A MA TII SE VEDE CLAR DIN COMENTARII CA CEI CARE AU PLECAT DIN TARA SUNT AIA PROSTI nu chiar toti....CEI DESTEPTI AU RAMAS ...DIN CAUZA ACESTUI FAPT A AJUNS COMUNITATEA ROMANEASCA DIN EUROPA UNDE SE AFLA ACUM... DE RASUL LUMII INTERNATIONALE..O COMUNITATE DE RASISTI,XENOFOBI,PROST CRESCUTI ,LENESI...IN FRUNTE CU MANDRETEA TARII-CIOLOS...vai de curul vostru de amarati...
7
5
Ce chestie auzi, ca sa repari autostrada trebuie sa inchizi portiuni din ea. ha! Nu stiam asta.
2
1
de destepti ce sunt aia care au plecat l-au votat in PE pe Base, ala care a furat flota Romaniei, a taiat pensii si salarii, pe vamesul cu lipici la maini aka Blaga si sa nu-l uitam pe marele maestru de ceremonii, incompetent pana in maduva oaselor si un dezastru national ambulant, fostul prim-ministru Ciolos.
7
8
moarte merkel
2
1
SE VEDE CLAR DIN COMENTARII CA CEI CARE AU RAMAS IN TARA SUNT AIA PROSTI nu chiar toti....CEI DESTEPTI AU PLECAT DEMULT...DIN CAUZA ACESTUI FAPT A AJUNS ROMANIA UNDE SE AFLA ACUM... DE RASUL LUMII INTERNATIONALE..O TARA DE RASISTI,XENOFOBI,PROST CRESCUTI ,LENESI...IN FRUNTE CU MANDRETEA TARII-PSDUL...vai de curul vostru de amarati...
7
29
Nici inchiderea autostrazii nu e o decizie buna dar nici "greva" fiscala. O tara cu decizii nervoase , distructive. Dar vrem sa avem...de toate.
10
0
De ce dracu' s-or mai chinui unii sa faca studii sociologice cand simpla lecturare a comentariilor ofera o radiografie foarte acurata a profilului marii majoritati a faunei ce populeaza spatiul danubiano pontic. Cat de retardat sa fii sa sustii inchiderea unei autostrazi fix in perioada in care se circula pe ea - in restul anului este aproape pustie- si sa accepti sa stai ca idiotul ore intregi in blocaj doar pentru ca, crezi tu ca dobitocul, moare capra vecinului. Bai idiotilor primii care vor suferi veti fi voi sau altii ca voi, pe Murad va avea oricum turisti si el circula cu elicopterul.
10
7
Mare prost trebuie sa fii ca sa vii la mamaia!
12
5
salam alekum, go back siria, liban fa acolo hosteluri
16
3
Asta este oricum in greva fiscala de vreo 25 de ani,avand in vedere evaziunea fiscala pe care o face permanent,dar are protectie.
17
1
Cate grade si-a luat ciuhapu' asta tepar.
16
0
Ar trebui sa se lucreze la autostrada . Sa se lucreze in forta nu doi oameni si un utilaj . Nu este normal ce se intampla la noi . Castiga licitatiile tot felu de firme cu cate un angajat dupa care lucrarile se intind pe zeci de ani .
15
0
Un escroc international
16
1
Speram ca anul acesta vremea sa fie buna pentru turism. Va trebui sa ne miscam rapid ca scoala incepe mai repede anul acesta. Primul wekend incepe in 2 zile. Vedem ce se intampla si povestim dupa...
8
3
Turistul de rand autohton nu vine la voi din cauza preturilor f mari pe care le aveti. Omul cinstit, familist si cu copii nu isi permite sa plateasca ptr 4 - 5 stele. Apropo, oare de ce vacantele sunt mult mai ieftine la bulgari, turci si greci ?
21
1
dl presedinte al operatorilor din turism de pe litoral, clientii nu renunta la mare datorita lucrarilor de pe A2. Problema o reprezinta statiunile cu aspect permanent de santier, serviciile de calitate indoielnica, mizeria si preturile cu mult peste cele reale. de aceea se duc in Grecia, Turcia, Bulgaria, etc.
24
0
Acest rahat cu ochi trebue sa fie la poscarae ,,evazionist cat cuprinde..a gasit prostimea.
17
1
Dragii compatrioti de ce vorbim de rau ?? Acest om a investit in Romania noastra si de peste 25 de ani da de munca la romani,eu am avut copilul la el angajat si a fost ok,scuze daca am deranjat
10
23
E regretabil faptul ca distinsul domn Murad nu da dovada de acelasi spirit de luptataor si in plata facturilor catre furnizori. E mai usor sa pozezi in Cenusareasa.
28
1
da pentru dezastrul de la Amfiteatru responsabil e tiganu Raj Tunaru care a administrat - a se citi ruinat - 20 de ani complexul.
20
1
Murat poti sa te duci sa investesti pe litoralul tarii tale si sa faci greva fiscala acolo. Succes
26
6
A ajuns un Harap sa ne faca legile in Romania. Pai ce sa mai spui de unguri? Asta e lasat sa faca jocurile cum vrea el, sponsorizeaza din greu la Chitac USR si Rares Bogdanel. Tara fara cap si coada calcata de hoti in picioare
26
9
Ba prostacule,o statiune insemna in primul rind verdeata,nu betoane,ciment si plastic.Cind s-or destepta bizonii cocalari si drogatele care va calca pragul,sa vedem cine mai vine. Pina atunci,uita-te in Bg,ca de Antalya nu poate fi vorba,sa vezi cu ce se maninca hoteluri turism. Sper sa dati faliment,cum ati dat cu olimp,neptun.Numai prostii mai cumpara ceva in statiunile alea de securisti jalnice!
33
3
Ia s-o auzim si pasta ! A ajuns turco.arabul Murad sa faca legea in Romania. Ba mai mult cere si caderea capetelor. Se crede in imperiul otoman .
29
6
Chiar asa, am mers in Olimp saptamana trecuta si arata complexul Belvedere, Amfiteatru, Panoramic DEPLORABIL! Ruine si paragina! Macar igienizai zona cat de cat, daca de construit IOC! Complexul asta a fost PERLA litoralului Romanesc, a adus milioane de dolari cu ani in urma tarii, ar fi putut si-acum sa aduca dar tot ce-a fost frumos si valoros a trebuit DISTRUS!!! De ce? Cu foloseste!!!CUI?
28
1
Bagami-as pula in el de Murad ordinar. Amfiteatru de la Olimp care este al lui, de 2 ani e in paragina. Muie Murad!
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108