REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Naomi Oaska a trăit cea mai dificilă perioadă din cariera ei după Australian Open: ”Nu am mai simțit plăcere jucând fotbal”

Naomi Oaska a trăit cea mai dificilă perioadă din cariera ei după Australian Open: ”Nu am mai simțit plăcere jucând fotbal”

Replica API 2 august 2019 | 00:00 395

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, nr. 2 WTA, a recunoscut că ultimele luni au fost cele mai dificile din viaţa ei şi că nu s-a mai simţit bine pe teren după succesul de la Australian Open, din luna ianuarie, relatează Reuters.

La Melbourne, Osaka, 21 ani, cucerea al doilea ei Grand Slam consecutiv, după victoria de la US Open, şi a urcat pe primul loc în ierarhia mondială.

De atunci, japoneza nu a mai câştigat niciun turneu, iar la Wimbledon a fost eliminată încă din primul tur de kazaha Iulia Putinţeva.

Joi, Osaka a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care dă câteva explicaţii pentru forma ei slabă: ''Ori de câte ori lucrurile merg prost, vina este a mea100%. Am tendinţa de a mă închide în mine, pentru că nu vreau să împovărez pe nimeni cu gândurile sau problemele mele. Neaşteptat, în timpul celor mai proaste luni din viaţa mea, au existat şi câteva momente grozave pentru că am întâlnit oameni noi. Din Australia nu am mai simţit plăcere jucând tenis şi a trebuit să reînvăţ acest sentiment. Am învăţat multe despre mine, simt că m-am dezvoltat mult ca persoană în ultimul an şi aştept cu nerăbdare ce îmi va rezerva viitorul pe teren şi în afara lui. Ne vedem la US Open''.

Naomi Osaka va reveni pe teren săptămâna viitoare cu prilejul Rogers Cup de la Toronto.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca se referea la tenis, nu fotbal
1
0
Mari dobitoci sunteti astia de la replicacao
2
0
Oare nu s-a referit la tenis jucatoarea japoneza, nicidecum la ... fotbal? Deci, nu cumva trebuie mai multa atentie formularii titlurilor de materiale incluse in pagiile ziarului?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108