REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Napoli - Barcelona 1-1. Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria italienilor

Napoli - Barcelona 1-1. Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria italienilor

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 383

La primul meci din carieră în Champions League, Quique Setien, antrenorul Barcelonei, a avut parte de o partidă extrem de dificilă. Catalanii au obţinut o remiză, 1-1 pe vulcanul din San Paolo, şi sunt favoriţi la calificare.

Staff-ul tehnic al Barcelonei a avut mari probleme să alcătuiască un prim "11" apropiat de cel ideal. În special pe benzi au fost probleme, de unde Sergi Roberto şi Jordi Alba au lipsit.

Absenţa acestuia din urmă a contat decisiv la primul gol al partidei. Cu o posesie de peste 60% în prima jumătate de oră, oaspeţii s-au văzut conduşi după o gafă uriaşă a lui Junior Firpo. Apărătorul catalanilor a pierdut o minge foarte uşor, iar Zielinski l-a angajat pe Mertens. Din 18-20 de metri, vârful belgian a avut timp să îşi aşeze mingea şi a prins un trasor care s-a oprit aproape de vinclu, fără şanse pentru Ter Stegen.

Golul lui Mertens a însemnat o filă de istorie pentru Napoli. Belgianul l-a egalat pe Hamsik în istoria celor mai buni marcatori ai formaţiei din sudul Italiei.

Barcelona a avut doar trei pase complete în careul advers, în prima repriză contra lui Napoli. O singură dată în istoria Champions League trupa catalană a mai avut o prestație ofensivă atât de slabă: acum doi ani, când a fost eliminată de Roma, în confruntarea de pe Olimpico.

În a doua repriză, Barcelona a părut mai montată, iar golul a venit repede, Griezmann punctând după un atac superb al spaniolilor. Francezul a rezolvat simplu o fază de atac excelentă a Barcelonei, după o pasă decisivă a lui Semedo.

Vârful francez a bifat a 24-a reuşită în Champions LEague, egalându-i pe Luis Suarez, Paul Scholes, Gonzalo Higuain şi Luis Figo.

Griezmann a fost în prima repriză de la Napoli jucătorul cu cele mai puţine atingeri de balon de pe teren, inclusiv sub cei doi portari. Totuşi, în partea secundă şi-a luat revanşa, reuşind prima sa reuşită în deplasare în tricoul Barcelonei, în UEFA Champions League.

e final, spiritele s-au încins, iar Vidal a văzut roşu, după ce a primit două avertismente în doar două minute. El va lipsi la retur, unde nu va fi prezent nici Sergio Busquets; închizătorul a primit în această seară un galben, după o intervenţie dură în repriza secundă la Mertens. Chiar şi aşa, Barcelona pleacă având prima şansă pe Camp Nou, deşi Liverpool, "Regina Europei" a simţit pe propria piele cât de incomodă e fosta formaţie a lui Ancelotti, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108