REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Năstase, după ce Iohannis i-a cerut lui Stelian Ion să găsească soluții în dosarul 10 august: 'Nu ne mai miră nimic'

Năstase, după ce Iohannis i-a cerut lui Stelian Ion să găsească soluții în dosarul 10 august: 'Nu ne mai miră nimic'

Replica API 8 martie 2021 | 00:39 2210

Fostul premier Adrian Năstase a comentat duminică, la Antena3, solicitarea lui Klaus Iohannis către ministrul Justiției Stelian Ion de a găsi soluții pentru a redeschide dosarul 10 august.

„Ceea ce mi se pare interesant este felul în care după ce i-a dat indicație lui Stelian Ion să găsească soluții, nu știu cum, dar în sfârșit, am intrat într-o zonă în care nu ne mai miră nimic, s-a văzut o solidaritate extraordinară din partea miniștrilor USR care au sărit să-l ajute pe Stelian Ion, ceea ce arată încă o tensiune în zona puterii. În ceea ce-l privește pe Iohannis, cred că în primul mandat a fost inexistent, a făcut concedii destul de lungi, a călătorit în străinătate, a obținut o șapcă de la Trump, a mers în siajul Germaniei, al SUA. Cred că lucrul ăsta devine enervant”, a spus Adrian Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tara asta Johanas isi face de cap. Efectiv. In tara asta nu mai exista nicio frica de nimic. Se incalca legea efectiv cul il taie capul
1
1
Sa va dau muie la toti astia de mai jos care nu mai aveti loc de Nastase. Bine ca il pupati in pula pe Iohannis hotul de case, Catu drogatul, Orban betivul si lista ar putea continua. Oameni unu si unu cacati imputiti si voi si ei, luava-si familiile in pula de idioti.
2
1
Sa ii iei lu Solcanu sosoaca in gura pe cand Fuego iti va da fularu
4
1
Idioti mai sunteti. Nastase si Silviu Brucan sunt singurii politicieni cu scoala de dupa 1989. Habar nu aveti.
5
8
sunt gay imi place sa numar ouale si maciucile
10
2
imbecilului asta cu copii aia oligifreni nu i-a mai numarat nimeni ouale ?
10
1
Hai ca nu mai e mult pana la urmatoarele alegeri. Au mai ramas 3 ani si 9 luni. Si cum rezultatul e previzibil, in sensul ca tot dreapta va castiga, se poate spune ca urmatoarele alegeri care ti-ar conveni , vor avea loc in 2028. Adics peste 7 ani si 9 luni. Sau, asa prin rotumjire, 8 ani. Hai ca trec repede. Ce inseamna 8 ani la scara istoriei?
1
4
Bietul omosecsual nu-si mai gaseste linistea...tot iese tot spune cate ceva, ba de Rusia ce mare tara si minuunat conducator, ba de China ce mare democratie este si ce bau bau e la Bruxelles...un primministru catastrofa pestru istoria Romaniei
13
2
are dreptate ala de la 12:02. Acum hastagistii de ce nu mai ies in strada? Acum justitia nu mai este atacata? Coruptia nu mai ucide la Bals si la Neamt? Abia astept urmatoarele alegeri
7
11
Mai bine sa primesti o sapca si un acord de continuarea relatiilor economice si militare de la Trump, spre deosebire de colegul sau penal - dragnea care nu a primit decat o poza- si aia facuta de un tert. decat UN FULAR LA GAT SA NU SE VADA RANA UNUI CARTUS IMAGINAR, BOMBONELE TALHARELE!
11
3
Nastase cel mai mare hot al Romaniei de dupa revolutie, are avere sute de milioane de euro
16
6
bai Nastase cine a scos lumea pe 10 nu PNL-ul sa ia locul PSD-ului ce o dai de gard astia se lasa la condus uni pe alti van gura
4
7
Pt intaiul schior al tarii...jos labele de pe justitie!!! Coruptia ucide. Hastagistii, haideti in piata
10
10
S a gasit infractorul dovedit sa macane.mars in rasa ma ti de puscarias las...sinucigasule
17
7
Cat tupeu. Mai dati informatii despre el sa ne mentineti greata.
16
7
sa te impusc in gat dar cu pula si sa iti pun chilotii la gat in loc de fularul LVT.
13
7
NICI PUSCARIA NU TE MAI FACE BINE PE TINE . AI VANDALIZAT TOATA TARA ROMANEASCA IN CONDITILE IN CARE COPII TAI DRAGI SE ETALEAZA CU BUNURILE FURATE DE TINE IN CARTIERELE DE LUX ALE CAPITALEI .... SA TE DUCI UNDE MERITI IDIOTULE
14
7
Cand esti prost si clanxonezi. Sa fii bagat in seama. Cum poate dormi cand a vandut tara romaneasca bucata cu bucata? Pe saltea de euro, este?
16
6
cine scoate capul! De cate ori alimentez sau vad o sonda de titei, ii mai trag o injuratura. Se aude ca dupa ce a praduit plantatia de piersici de la Neptun, si a ciordit plaja de la Costinesti, acum i s-a pus pata pe cele 50ha de la Tuzla. Deh are doi copii si un miliard impartit la 2, este cam putin!
18
4
nene ia ti pastilele! ai creierul manipulat, 10 august, hashtagi. Cum hashtagii n au mai avut interes sa manipuleze, ti s a stricat placa, cheama i sa o unga. Clar Nastase e un hot, dar sa fim cinstiti, toti sunt! usr, pnl, psd, toti fura pe branci acum. De astia nu zicem nimic ca sunt oameni noi ...hahahaha
15
13
ba nastase,ba nesimtituleba pirnaiasule,ai furat bani de la copii orfani,de la batrini,de la parintii nostri care au muncit toata viata ca sa furati voi,nemernicilorsecuristi si oesedisti!luate.ar dracul sa te ia,sa dai banii furati la dosctori,sa.ti moara copiii in pirnaie!
20
14
Asta-i nenea care s-a impuscat in fular.
24
7
Asta e hot, dar macar e istet. In schimb cei de la putere pe langa faptul ca sunt hoti, mai sunt si prosti
23
13
pesedeu jegos care-mi esti are dreptate cel de sub tine manca-mi-ai cacatul de prost !!!
19
16
Asta de sub mine. Esti prost rau.
17
30
Tatal hotilor si coruptilor,cel mai mare praduitor al Romaniei e Adrian Nastase.Jegul asta ordinar mai are tupeu sa vorbeasca? Asta-i porcul care a praduit pe degeaba: Sidex,Petrom,Combinatul de oteluri speciale de la Targoviste,Campia Turzii etc.
34
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108