REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Natalie Wood, violată în timpul unui casting de la Hollywood

Natalie Wood, violată în timpul unui casting de la Hollywood

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:00 1923

Moartea faimoasei actriţe la numai 43 de ani este încă un mister chiar şi după ce au trecut câteva decenii bune de când s-a întâmplat. Însă nu numai felul în care a dispărut dintre noi ridică multe semne de întrebări, ci şi viaţa ei a fost şi este încă un subiect de interes pentru mulţi. Mai ales când apar informaţii noi oferite de apropiaţi de-ai regretatei vedete.

Natalie Wood

FOTO: Profimedia

Sora actriţei, Lana, a făcut nişte declaraţii explozive despre cea care a fost una dintre cele mai cunoscute actriţe din Cetatea Filmului, la 30 de ani de la dispariţia sa bruscă şi prematură. Aceasta susţine că Natalie a fost agresată sexual, în adolescenţa sa, de către un nume important de la Hollywood chiar în timpul unui casting. Mai mult, a oferit detalii uimitoare despre întâlnirea celor doi la hotelul Chateau Marmont.

Agresată sexual la 16 ani

La trei decenii de la moartea lui Natalie Wood, sora ei a rupt tăcerea despre violul suferit de aceasta la numai 16 ani. Agresiunea sexuală a avut loc la hotelul Chateau Marmont şi, conform spuselor Lanei, a durat câteva ore în şir. În podcast-ul Fatal Voyage: The Mysterious Death of Natalie Wood, Lana a făcut cunoscute mai multe momente dificile prin care a trecut sora ei până la moartea sa din 1981, printre care şi acest viol.

Lana a povestit jurnaliştilor de investigaţie, care realizau podcastul, următoarele: „Am condus-o până la Chateau Marmont, iar eu şi mama am rămas în maşină ore întregi, timp în care eu am adormit, iar ea a fost violată. Vă puteţi imagina că a fost un drum înapoi spre casă cel puţin ciudat... (...) Mulţi ani mai târziu, Natalie a lăsat să se ghicească ce se întâmplase în acel hotel şi o învinuia pe mama că îşi dorea atât de mult ca ea să primească roluri, încât trecea cu vederea şi asemenea agresiuni insuportabile la adresa ei.”

„Mama n-a raportat violul la poliţie”

„A fost ceva prin care Natalie a trecut şi pe care a trebuit să-l accepte, un lucru îngrozitor, mai ales că i se întâmplase la o vârstă aşa fragedă”, a continuat Lana să povestească. „Dar mama nu a vrut să ia atitudine nici măcar după ce s-a întâmplat, pentru că nu voia să supere un star atât de mare precum era violatorul ei. N-a vrut nici ca studioul să afle despre aşa ceva. Aşa că mama n-a raportat violul la poliţie, n-a spus nimănui despre el. Se comporta de parcă nici măcar nu se întâmplase.”

Marele public a presupus dintotdeauna că agresorul sexual al lui Natalie trebuie să fi fost un actor de avengură sau un regizor care putea să îi ofere adolescentei roluri mai importante. „Violul lui Natalie Wood a fost brutal şi violent”, a dezvăluit dr. Cynthia Lucia, care a studiat presupusul viol pentru cartea sa Natalie Wood: Her Life and Her Legacy. „Ea s-a temult foarte mult să spună adevărul, să raporteze violul, tocmai pentru ca întreaga ei carieră să nu se încheie din cauza acelui episod. ”

Natalie Wood şi-a făcut debutul actoricesc înainte de-a împlini 5 ani, în filmul Happy Lands (1943), la insistenţele mamei sale de-a da lovitura la Hollywood. În timp ce lucra la Happy Lands, Natalie i-a atras atenţia regizorului Irving Pichel, care a avut un cuvânt important de spus cu privire la viitorul profesional al copilului-vedetă. Pichel a sunat familia Wood, câţiva ani mai târziu, ca să-i ofere lui Natalie un rol în Tomorrow Is Forever. Şi, în timp ce tatăl fetei ezita să se mute cu toţii în Los Angeles pentru cariera actoricească a lui Natalie, mama ei, Maria, n-a stat pe gânduri. Şi-a dorit ca fiica ei să devină vedetă cu orice preţ.

Rolul pe care l-a făcut în Tomorrow Is Forever a transformat-o pe Wood într-una dintre cele mai promiţătoare staruri de la Hollywood, iar prestaţia sa din Rebel Without A Cause i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar. Au urmat filme remarcabile, precum Splendor In The Grass şi Love With The Proper Stranger, cu care Natalie Wood a rămas în memoria colectivă, scrie clickpentrufemei.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jagardeaua de Kirk Douglas a violat-o, cu acordul tacit al putorii careia i se spune mama.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212