REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nava răsturnată în Portul Midia. S-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență

Nava răsturnată în Portul Midia. S-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență

Replica API 17 ianuarie 2020 | 18:50 323

Prefectul George Niculescu a convocat vineri, 17 ianuarie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a afla noile detalii cu privire la procedura de ranfluare a navei scufundate în Port.

„În primul rând, m-a bucurat vestea semnării contractului pentru recuperarea navei Queen Hind. Se impunea o acțiune fermă, în contextul în care discutăm de o situație care necesită o atenție deosebită.

În acest sens, astăzi, am convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la care au luat parte reprezentanții instituțiilor competente în acest caz. Fiecare dintre cei implicați trebuie să cunoască în detaliu atribuțiile care le revin, pentru a limita cât mai mult impactul negativ al evenimentului din 24 noiembrie, anul trecut.

După discuțiile purtate, am luat hotărârea să formăm un grup de lucru, care va avea ca principală misiune gestionarea celor mai importante acțiuni pentru reușita operațiunii complexe din Portul Midia“, transmite prefectul George Niculescu.

Grupul de lucru este coordonat de Autoritatea Navală Română.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urgenta e sa imparta cascavalul
1
1
stati asa la sula masonilor de jidovi,o nava plina de cadavre in putrefactie este o bomba biologica ,poate declansa ciuma neagra,gripa spaniola ,antrax sau toate la un loc,cine ne vrea morti,guvernul lui popa prostul sau japitele muiepesde
1
1
Bai prostilor, rezolvati odata cu vaporul cu oi moarte, sa se linisteasca situatia si sa mananca si gura lui vamesu Naziru ceva. Ca are o foame in el, doamne Dumnezeule !
1
2
nu vezi ca nici macar nu s a semnat infectul sau infecta , titlu de clickbait, ba daca ai fost prostituata pe publi24 te poti angaja la replicaonline
3
1
Ce titlu complet idiot!cretinilor!
2
0
Faceti si un studiu de fezabilitate?
6
1
O vrajeala notorie
5
1
Comitet grup de lucru bla bla bla vorbe goale si vrajeli. Lasati profesionistii sa-si faca treaba. Nu stiti tipuritura cu sula si prefectura?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108