REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Năvodăreanca Elena Iancu, din nou în atenţia publică! Ce artificiu a găsit ministrul Tineretului să îi crească salariul!

Năvodăreanca Elena Iancu, din nou în atenţia publică! Ce artificiu a găsit ministrul Tineretului să îi crească salariul!

Replica API 16 august 2018 | 00:28 405

Pe 19 iunie 2018, ministrul tineretului și sportului semnează Ordinul nr. 466 privind angajarea Elenei Iancu în funcția de director de cabinet. Numai că Elena Iancu era deja angajată ca director de cabinet al ministrului Ioana Bran, încă din 1 martie, lucru care apare și în declarația ei de avere, relatează Cătălin Tolontan pe tolo.ro.

Gazeta Sporturilor a întrebat MTS de ce a operat, la același om, a doua angajare. Şi a primit răspunsul!

MTS explică reangajarea: ”Elena Iancu a primit o ofertă de job mai bună în Constanța și și-a dat demisia, dar apoi a revenit asupra deciziei și a rămas la cabinetul ministrului Ioana Bran”.

Citatul îi aparține consilierul Andrei Nourescu, fiind delegat de ministru TS să ofere aceste informații.

De fapt, a fost o mișcare folosită pentru a-i majora salariul, Elena Iancu primind 1.500 lei în plus.

În martie, șefa de cabinet a Ioanei Bran a fost angajată pe un salariu în jur de 4.300 lei brut, iar acum, conform Ordinului, a fost reangajată pe funcția de director cabinet, gradația 2, cu un salariu brut lunar de 5.876 lei.

Toată mișcarea s-a întâmplat în timp ce 70% dintre angajații MTS demaraseră protestele culminând cu greva generală din 8 august, mai notează tolo.ro

Bugetarii în sportul românesc, fie că e vorba despre funcționari sau despre antrenori, medici, preparatori fizici și alți oameni care întrețin bazele sportive sau lucrează la cluburile de stat, sunt printre angajații publici cel mai slab plătiți.

Într-o mișcare grevistă fără precedent, ei au ieșit acum o săptămână în fața cluburilor sportive și sediilor, reclamând faptul că sunt încadrați pe cea mai mică treaptă pe grila de salarii bugetare. 1.300 lei net.

În vârstă de 31 de ani și fără nici o experiență în sport, dar bună prietenă cu ministrul Ioana Bran, Elena Iancu nu a beneficiat doar de salariul mărit prin reangajare.

Ea este numită membru în Consiliul de Administrație BTT Perla Costineștiului și în Comisia de Audiere a Agenției Naționale Antidoping, fiind remunerată pentru fiecare participare în parte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba fraiere citeste hotararea de guvern din 2 august si pe urma sa comentezi de liberele bugetarilor majoritatea si-au luat zile din concediu ca sa aiba libere la mancat handel toti se pricep
0
0
Ba cretinilor , in urmatoarea secunda de cand s a aflat asa ceva trebuia sa isi dea demisia din bun simt dar cine dracu a pierdut bunul simt ca sa il gaseasca astea .
1
0
muiepesede hoti si iara hoti,d-ra brad se pricepe tacsu cel mai bine la intaritor,si pe chestia asta este ministrul sporturilor,adica beti,beti nu va lasati,cat despre debila lui zapacitul,muiepesede
3
1
Mai mult ca probabil !
5
1
Ca sa vezi ce poate ciuma rosie. In PLM doar bugetarii benficiaza de minivacanta desf. MARIE. Restul , la munca. Daca nu ai doua buze si o pereche de silicoane, nu ai sanse de reusita!
9
3
Eu i-am supt-o lui tucan el ma promovat
9
2
unele comentarii sunt de-a dreptul hilare. sunt sigur ca nici voi nu va dati seama ce ati vrut sa spuneti. hahaha
4
8
este contractual , nu necesita concurs ...nu e functionar public...ca sa stii si tu
9
5
Angajarile la stat nu se fac pe baza de concurs? Elena Iancu cu cine a concurat?
13
3
O stiu pe muia asta, o sugea moarta de beata in poarta 6
13
3
Cunosc o elena iancu care pentru bani face copii cu ta.su
13
5
Mananci caca, asta o arde cu aia, make de make face cake
5
8
de unde mm ai scos-o si pe asta machedoanca ? mananci cacat ca toti pesedeii
11
13
E urata ca moartea
13
9
Asta e cu muia psd?
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108