REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NĂVODĂRENI TERORIZAŢI: ‘Infractorul Bebe a venit acasă…!’

NĂVODĂRENI TERORIZAŢI: ‘Infractorul Bebe a venit acasă…!’

Replica API 9 decembrie 2017 | 23:55 332

În arest la domiciliu, merge şi la serviciu?!

În arest la domiciliu, merge şi la serviciu?!

Năvodărenii au reacționat cu privire la un bărbat din localitate, arestat în luna aprilie anul curent pentru că a înjunghiat un tânăr. După câteva luni a fost lăsat în arest la domiciliu, iar oamenii au trimis mesaje cotidianului Replica de Constanța: ”Infractorul Bebe a venit acasă să terorizeze iar cartierul”. În plus, Floricel Ilina, pentru că despre el este vorba, merge chiar și la serviciu.

Amintim că, în urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tentativă de omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au depistat pe Floricel Ilina, în vârstă de 26 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 30.04.2017, în urma unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi săvârșit fapta, pe raza stațiunii Mamaia (în zona clubului Bamboo), asupra unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 4.05.2017 a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a și fost admisă.

Tânărul a fost condamnat în Spania pentru viol. În luna iulie, magistrații Tribunalului Constanța i-au admis cererea de înlocuire a măsurii preventive cu arestul la domiciliu. ”Înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul –Ilina Floricel prin încheierea nr.42 / 04.05.2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa(dosar nr. 2933/118/2017),cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, prevăzută de art. 218 Cod procedură penală, pentru o perioadă de 30 de zile, care va curge cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, potrivit minutei judecătorești.

Apoi, noua măsură preventivă i-a tot fost menținută, iar oamenii au început să reacționeze: ”Cine naiba i-a dat drumul infractorului Bebe?”, ” Infractorul Bebe a venit acasă să terorizeze iar tot cartierul” sau ”Pârnăiașul Bebe e acasă, stați voi liniștiți”. În plus, Floricel Ilina merge chiar și la serviciu, cu acordul instanței, bineînțeles, el având voie să părăsească domiciliul în intervalul intervalul zilnic 7.30 - 16.30.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt gura mica :sa o fut pe mata in gat tampitule
3
1
Futu va n gat si pe mate de slugi si pe tine guru mancami ai toata pula va asteapta bebe ca este acasa Futu va mortisorii vostri de bulani sparti
3
1
O familie de nenorociti! Asa educatie le-a dat mamica lor scumpa madam cornelia bebe un cutitar si scandalagiu iar catalina o curva de centura
6
4
Politia navodari nu mai dormiti pe voi face-ti ceva
5
4
CATALINA NU MAI AI GURA MARE ,Nu mai amenintati lumea nu mai sunte-ti smecheri? Pe unde stati ascunsi cacatilor?
7
6
Ce o fi facut iar infractorul bebe ? Iar il cauta prietenii politisti sa-l ridice
5
4
Politia din navodari cere clasarea dosarelor lui ilina floricel chiar daca acesta este un infractor
3
4
Politia din navodari cearta oamenii de buna credinta atunci cand suna ca sunt deranjati de petrecerile facute de bebe.oare de ce?
6
4
Politia din navodari cerebral clasarea dosarelor lui Irina.oare de CE?
9
4
Ati vrut democratie asta primiti nu mai e respect nu mai e nimik . . Astia au bagat drogurile sa ne poata manipula . . . imi e mila de tara asta si de oamenii prosti . . ! nu ma e pic de caracter in tara asta . . . au taiat fabrici au distrus tot astia si voi taceti malc . . . Frica e cel mai mare pacat . . . ! Ceausescu a fost ciocan nu ii sufla nimeni in fasole . . . tradatorilor luati democratie aplecativa in fata la toata lumea . . !
5
2
de la 7.40 vezi ca ,, sinteti,, se scrie sunteti si ,,capsi ,,se scrie despartit asa ca vezi intai birna din ochii tai si apoi paiul din ochii altora.
5
1
Ce tot va chinuti sa aflati cine fura si este hotu nr unu,eu si puscariasul Matei suntem cei mai buni in hoatii,dam si meditatii.
7
2
tovarasi militieni nu mai dati vina pe procurori si judecatori ca nu au ce face cu dosarele, sunt asa de prost facute incat nu au incotro, dar de ce nu-i caftit pur si simplu pe infractori daca nu inteleg de vb buna, va e frica ca va da foc la ligheane cu voi inauntru cand dormiti sau cum? Pe modelul Tobi cum il prindeti cum il futati. Nenorocitul ala de oras e terorizat de infractori ori din primarie ori din parnae, orice alee isi are jupanii si fetitele propii, nu poti sa te misti ca imediat esti buzunarit si batut daca incerci ceva, aici trebuie sa lucrati tovarasi militieni
7
4
Sa-ti iei sapun lichid,merge mai bine! La viol o sa stai la patul 4 asa ca e bine sa-ti iei si o parasuta.
9
5
o sa ai zile negre prietenas !
14
5
Nu sunt politist. Ganditi-va insa ce haos ar fi daca Politia nu ar exista. Eu cand dorm noaptea linistit stiu ca este cineva afara care patruleaza. Stiu ca daca dau un telefon vor veni. Sa recunoastem asta!
109
2
Daca ai bani si faci 16 s-au 19 pleci mai repede acasa . . de exemlu el a scris despre mai multi pesti ! ! !
6
5
Ma-ta are cratima!! La fel ca i-si!!!!
5
2
Este foarte adevarat ca nu politia este cea care elibereaza din puscarii.Ce are voie sa faca politia, este sa stea la panda pana cand individual face o boacana ceva,sa-l aresteze si sa-l dea pe mana celor care-l vor elibera din nou,pentru ca nu e asa,daca nu a furat o paine si doar a vrut sa omoare pe cineva ,nu este periculos.
5
1
Se vede ca esti politist,mananci din litere,chelu i-si pune mana in capsi justitia este oarba si voi va luati spagi ca sinteti baieti buni,toti din Navodari.
3
10
Mai oameni buni,Politia doar intocmeste dosarul penal,NU Politia le da drumul infractorilor din inchisori sau din arest preventiv,injurati procurorii si judecatorii care considera ca nu reprezinta pericol social si-i lasa in libertate.Credeti ca noua ne place situatia asta,voi credeti ca noi nu suntem expusi.Primim amenintari din partea infractorilor in fiecare zi si chiar uni din colegi sunt ranti sau chiar omorati.JUSTITIA e oarba.
20
2
Intre 7:30 si 16:30 are treaba vinde cox, Il plangeau toti drogangii din Navodari daca se ducea la parnaie ca nu mai avea cine sa ii mai suplimenteze,Si a trimis iar femeile si pe sorasa la produs si a facut stocu de sarbatori sa aiba ce vinde ,Asta Creca o fute si pe sorasa,Cutitar nenorocit la parnaie cu tine, Cum sa lasi la domiciliu pe cineva cu asemenea fapta? Plus de asta si liber jumatate din zi?
14
5
Chiar este un sat fara caini ? Politia nationala de ce nu ia masuri ? Ce face Politia Locala a primarului ? EXTRAORDINAR..... trebuie sa ne fie teama de un infractor nenorocit !
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108