REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Năvodari: PNL, acțiune de strângere a deșeurilor de pe plajă, pentru a marca Ora Pământului

Năvodari: PNL, acțiune de strângere a deșeurilor de pe plajă, pentru a marca Ora Pământului

Replica API 1 aprilie 2019 | 01:32 466

Preşedintele Organizaţiei PNL Năvodari, George Niculescu a marcat Ora Pământului printr-o acţiune de strângere a deşeurilor de pe plaja din Năvodari.

Ora Pământului este un eveniment organizat la nivel global. Cu această ocazie, membrii organizației PNL Năvodari au participat astăzi la o acţiune de ecologizare pe plaja din Năvodari, acțiune care a strâns peste 30 de adulţi şi copii.

Această acţiune a făcut apel la simţul civic al cetăţenilor, a fost un îndemn la adresa populaţiei de a lua atitudine în privinţa responsabilităţii faţă de mediul înconjurător.

Totodată, consilierul judeţean liberal, George Niculescu a dorit să tragă un semnal de alarmă privind schimbările climatice pe care noi, oamenii le putem influenţa.

„Natura ne oferă toate lucrurile necesare vieţii - de la aerul pe care-l respirăm până la apa pe care o bem. De aceea, preocuparea societăţii pentru un mediu mai curat şi mai sănătos ar trebui să crească. Cu toate acestea, consider că noi, oamenii încă nu suntem foarte conştienţi de pericolele la care ne expunem prin acţiunile exercitate asupra naturii. De aceea, este important ca toţi locuitorii acestei planete să se implice în acţiunile ce aduc bunăstarea şi protejarea mediului înconjurător. Legătura noastră cu Pământul și natura este incontestabilă: câștigul planetei noastre este câștigul tuturor.”, a declarat preşedintele organizaţiei PNL Năvodari, George Niculescu.

Prin această mişcare voluntară de mediu, la unison, oamenii au dat dovadă de implicare, de angajament şi o responsabilitate faţă de planeta noastră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
GUNOIUL CEL MAI MARE este PENU BOGDAN! Viermele asta in alte mandate de consilier a luat terenuri in centrul orasului! La Atlantic unde e ii are chiriasi pe cei de la Sensiblu a construit cu mare scandal! La fel si la pizzeria la metru - pe str. Frunzelor! El e GUNOIUL de cafe trebuie sa scapati PNL-ul si orasul! Dar a dat spagi mari lui Dragomir sa intre consilier!
1
0
La PNL e greu acum! Rares Bogdan nu va mai admite cum se intampla acum, tacit, ca in teritoriu PNL sa fie de fapt in brate cu PSD. Asta se intampla stim si vedem cu totii acest lucru si PNL de-asta este discreditat! Sunt o gramada de edili ca de-alde Daniel Zamfir pana mai ieri PNL si de cand a fost dat afara facut imediat vedeta la antena 3. La Mangalia radu cristian este doar vopsit PNL ca face totul impotriva populatiei numai ca sa discrediteze partidul. Cu sufletul este tot numai PSD. Ca doar mazare si nicusor l-au inscaunat..Trebuie curatenie in PNL. Succes Rares.
3
0
M..e PNL ! CRED CA MERITATI DIN PLIN !
4
1
Sunt membru pnl si va spun ca pnl mereu si-a batut joc de proprii membri si nu a lasat niciodata sa apara un lider sau personaliati si niciodata nu a dat sansa ca noua politica sa devina realitate. Pnl nu reuseste sa isi convinga proprii membri si voi vreti sa convinga votantii ? Mereu si-a sacrificat membri de dragul unor parveniti. Simplii membri nu puteau sa ajunga in politica. Au importat candidati ca rares bogdan pentru ca niciodata nu au avut lideri. Tinerii care munceau in partid ani buni, erau primii fraieri, mintiti cu vestita sintagma ,,promovarea tinerilor". Asta a fost si este pnl.
8
1
Cand este o actiune de ecologizare tot politicul castiga. Spun asta privind comentariile. Intreba cineva unde a fost PNL ul in ultimii 3 ani. Eu intreb: A fost vreodata PNL ul la putere fara vreo alianta? Au dat votantii vreo sansa unui partid istoric sa isi puna principiile liberale in practica? Nu mai politizati orice actiune. Daca era PSD ul tot asa vociferati?
4
3
Marinela a fost o psdista sub acoperire, acum e la psd. George reformeaza echipa caci era haos si a fost dizolvata.
2
3
Un om fara caracter, care da 2000 lei pentru sucuri cu cartofi prajiti si crede ca ne cumpara. A dat spagi lui Hasoti si Dragomir , iar cand nu a mai prins loc eligibil la parlamentare a inceput sa faca gat. Banii dati dusi sunt George niculescu.
8
0
Sa vina bolza sa il adune si pe el.machedon fara pat
1
0
UNDE AU FOST MARII PENELISTI 3 ANI ? NU FAC NIMIC SI APAR INTODEAUNA INAINTE DE ALEGERI. RUSINE!!!UN PARTID DE CARTITE, DE OAMENI CARE NU FAC NIMIC DECAT SA BLOCHEZE, SA CRITICE, SA MINTA! CINE E NICULESCU? O NOUA APARITIE GEN IURIN, MARILENA SI ALTII. DE PENU SI GALBAU SUNT MULTE, CHIAR MULTE DE SPUS. PENU E CONSILIER? MAI INTREBATI PRIN NAVODARI. VOR SA FACA GARA LA NAVODARI ? NAVODARIUL ARE ALTE NEVOI, SE VEDE CA SUNTETI DE PE ALTA PLANETA.SOMN USOR PNL ! ASTEPTAM SA CONSTRUITI CEVA,NU DOAR SA DEMOLATI ! ASTEPTAM SA FACETI TREABA, NU.DOAR POZE CAND VA PREFACETI.CA ATI.FACUT TREABA !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212