REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NEATENŢIA ŞI GRABA UCID! CINCI DESTINE SPULBERATE ÎN CÂTEVA ORE, LA CONSTANŢA! Video

NEATENŢIA ŞI GRABA UCID! CINCI DESTINE SPULBERATE ÎN CÂTEVA ORE, LA CONSTANŢA! Video

Replica API 14 noiembrie 2017 | 00:00 423

Sfârșit și început de săptămână negre la Constanța! Cinci persoane au murit în urma a doua accidente rutiere, lăsând în urmă multă durere. Câte o clipă de neatenție în ambele cazuri au fost suficiente pentru a arunca direct în brațele morții mai mulți tineri. Acum, două vorbe nu mai fac doi bani!

Prima nenorocire s-a petrecut duminică, 12 noiembrie, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 14:30, când o autoutilitară, condusă de Vasile Piștale, circula pe DN2A, dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În afara orașului Ovidiu, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, în care se aflau doi tineri, Octaviana Ardelean şi Alexandru Caracaş, ambii decedând. În urma impactului a murit şi şoferul dubiţei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Și seria tragediilor a continuat. În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.20, Nicolae Rusu, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism marca Ford pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Audi Q5, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, condus de către Mariam Sarah. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în imobilul ISU Dobrogea, iar al doilea autoturism într-un stâlp și ulterior în două autoturisme parcate.

A rezultat decesul conducătorului primului autoturism, precum și al unei pasagere, în vârstă de 20 de ani, Ştefania Hurmuz, dar și rănirea ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 20 de ani, din Constanța (Mariam Sarah Şaban). În cauză a fost întocmit dosar penal. Potrivit informațiilor noastre, cei doi tineri din Ford lucrau la Nikos Greek Taverna. El era din Năvodari, iar ea din Ciocârlia. Ulterior au apărut și clipurile care au surprins impactul fatal. Așa cum se poate observa în imagini, și șoferița din Ovidiu circula cu viteză, dar cel din Ford nu a respectat semnificația indicatorului Oprire.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La accidentul din Constanta mi se pare ca e culpa comuna! Daca ar fi corecti ar trebui sa raspunda fiecare proportional cu vina la producerea accidentului!
1
0
ERA SABANCA CU PERMIS DE SPANIA PUPAIAR IN CUR AIA CARE LE PERMETE TIGANILOR SA CIRCULE FARA PERMISE
5
0
Este adevarat ca soferul Fordului a fost vinovat de producerea tragediei dar si dsoara cu Audi daca are un minim de constiinta, o va avea incarcata pt tot restul vietii.Daca si ea respecta limita de viteza in ORAS cei doi nu mureau.Soferul vinovat a platit cu viata si din pacate si tanara care era cu el in masina.
4
1
ATENTIE LA NEATENTIE!!!
1
0
Daca iesea o masina de pompieri alta era discutia , se discuta faptele intamplate nu ce s-ar fi putut intampla . Accidentul a fost provocat de Ford nu de Q7 . Intr-o lume perfecta toata lumea ar conduce preventiv , dar din pacate nu traim si nu putem sa ne asteptam sa ne protejeze altii cand noi nu ne protejam singuri si nu oprim la stop . Sa fim seriori toti soferii au mai gonit ptr un semafor , ptr o urgenta etc. Daca loveati unu care trecea pe rosu ii spuneati ca e vina voastra ca ati mers prea repede ? Sa fim seriosi...
4
2
Scrie pe undeva cu condusul preventiv. Acolo este o trecere de pietoni, semnalizata. I-a dat tata o masina mare, puternica si se crede fata buricul pamantului, poate sa conduca cum vrea ea, chiar cu viteza mult peste cea recomandata pe trecerea de pietoni. Ce se intampla daca pe Decebal venea o masina de pompieri?
5
2
Poate se va da publicitatii daca cel cu Ford-ul era baut , caci altfel nu prea se intelege de ce nu a mai stiut ce inseamna "STOP"...
3
0
fordul avea stop , este vinovat in totalitate , am incheiat discutia .
5
4
La cum a iesit de pe decebal scuze dar omora pe oricine ar fi trecut pe mircea pe banda 3. Nu s-a uitat DELOC
4
0
Daca era invers si mergea fordul cu 2 km pe ora mai incet si intra el in q7 si murea turcoaica ati fi fost la fel de tari in gura? Saracii cu pla mica ce sunteti. Daca aveati si voi niste bani dadeati fuga sa va luati masini si voi. Asa...Cum sunteti saraci va luati tigai de la bulgari de 1000 2000 euro ca doar masina este sa va faceti treaba. Sau alta vorba de saraci cu pla mica: fiare sunt toate ....
2
7
nu calculati viteza autoturismului de teren ? baiatul poate a vazut-o dar a considerat ca este departe , dar la peste 120 km , filmarea e relevanta ..... Cum poate un auto asa de greu , care loveste ceva sa faca doua miscari de rotatie complete ?
8
0
baga la cap, poti spune ca soferul fordului e vinovat exclusiv daca celalalt respecta TOATE regulile de circulatie, dar asa vina este comuna.
7
3
isi dau cu parerea tot felul de specialisti care au dat examen de n ori! Clar , vinovat e soferul Fordu-ului e vinovat , dar urmariti pe imagini ca Audi-ul dupa impact face o rotatie de aproape 360 grade. Deci mai atot-stiutorilor in ale condusului si nu numai ce viteza avea domnisoara cu prioritate ? Mai mult de 120 clar daca parcurge 50 de metri intr-o secunda.
8
4
Intra si tu intr-o intersectie fara sa acorzi prioritate si dupa ce te loveste o masina sau mai multe zi-le ca e vina lor ca nu te-au evitat
6
4
le a rupt gatul instantaneu, soferul dreapta nu arew airbag iar pasagera degeaba l a avut ca a luat o din plin
0
0
Cei doi care au murit nu au ce sa mai pateasca dar animala aia cu Q5-ul merita sa ii se ia permisul pe viata numai pentru viteza cu care circula in oras..
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108