REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NEBUNIE! Dezvăluirile procurorului Moraru: i s-ar fi cerut să urgenteze dosarul unui ministru, să n-ajungă premier!

NEBUNIE! Dezvăluirile procurorului Moraru: i s-ar fi cerut să urgenteze dosarul unui ministru, să n-ajungă premier!

Replica API 13 februarie 2018 | 00:47 390

Dezvăluirile procurorului Iorga Moraru lovesc dur chiar şi în lumea politică. Moraru a declarat recent că Laura Codruța Kovesi i-a cerut să urgenteze dosarul unui fost ministru, pentru ca acesta să nu mai fie propus pentru funcţia de prim-ministru.

Liviu Dragnea a venit cu noi completări cu privire la aceste dezvăluiri, după ce a susţinut că ar fi vorba de nominalizarea de după moţiunea contra Guvernului Grindeanu. Liderul PSD exclude informaţiile vehiculate de unii oameni de presă, potrivit cărora ministrul vizat ar fi fost Eugen Teodorovici, relatează stiripesurse.ro.

"Nu am de unde să ştiu pe numele cui e început sau nu acel dosar. Doamna procuror are acele informaţii şi înţeleg că şi cei din DNA, dar eu nu l-am propus pe domnul Teodorovici nimănui. Au fost nume vehiculate în presă: ori unii care s-au autopropus, ori analize din presă, dar eu nu l-am propus. (...) Eu m-am uitat la emisiune aseară şi a zis că se vorbea că ar putea să fie una din variante. Dar şi dacă au microfoane, ştiu că au la noi, dar nu am vorbit niciodată în partid despre asta. Repet, probabil că a văzut în presă.", a conchis Liviu Dragnea.

Procurorul Iorga Moraru a susţinut aseară că i s-a cerut accelerarea unui dosar pe numele unui fost ministru, vehiculat între posibilele nume de viitor premier.

"Trebuia desemnat premierul. Era vehiculat numele unui fost ministru. Aveam un dosar cu acel ministru. Mi s-a spus că dacă pot să ies cu acel dosar că dacă el iese premier, Dana Gârbovan ar putea să ajungă ministrul Justiţiei. M-a şocat acel moment. Nu se poate mi-am spus. Discuţia a fost în biroul unui alt procuror. A rămas la fel de blocată ca mine. Nu am cedat acestor presiuni", a spus Moraru la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trombonista fara caracter vroia sa ajunga mare sefa.poate la haznaua 3 cu dana ursu si mugur pisica
1
0
totul e dovedit , multa muie ! daca ma-ta era in cauza , ziceai ca uite cum se fac dosare politice ......noroc ca ea a ramas la coada vacii !
1
0
Ce japita si asta, ce sfori trage ! Platita bine de antenisti, sa faca scenarii....!!??
4
3
Minciuni prajite
5
3
Pentru DNA este o lovitura de imagine dar nu decisiva. Vor urma si altele. Cand mafia a ajuns sa faca legile unei tari, singura speranta mai ramane la autiortatile antimafia. Este firesc sa se intample asa.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108