REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 772

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, a fost ironizat în mediul online, după ce acesta a angajat o cântăreață pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale:

Etee, latră pe online

Parcă suntem pe maidan.

Că în rest... nimeni, nimic

Se fac toţi chitic, chitic.

Şi e cântăreaţă, da!

Îţi alină inima!

E bună pe sănătate

Că ne cântă cam de toate.

Muzica e terapie

Şi-n spitale va să vie!

Voi rămâneţi colo-n van

Pe Facebook doar ham, ham, ham!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nelu Tataru a intrat in hora si nu mai poate sa iasa. Cine este suficient de atent,vede schimbarea clara de atitudine,de manifestare,inclusiv de modificarea radicala a mimicii,a privirii ,intre perioada de inceput si progresiv pana acum. Omul este complet schimbat,este speriat,se vede starea de presiune psihica. Se comporta ca unul care are pistolul la tampla,pus sa faca bancuri. Nelu Tataru nu mai este Nelu Tataru de la inceput,medic nevinovat chemat acolo in masina de zdrobit caractere si personalitati,de alienat inteligenta si omenia. Pute treaba!
0
1
ironiile , dupa explicatiile date si actele doveditoare- nu multi se pot lauda cu asa studii- la stat ma refer, nu cumparate- nu-si mai gasesc rostul. Cred ca ar fi fost o idee buna cum , continui sa cred, ca sunt tineri care chiar doresc sa se afirme prin propriile forte. Daca esti capabil, daca aduci rezultate, cu siguranta , vei fi remarcat si cautat de institutii care chiar angajeaza oamenii capabili, nu cartoane. Felicitari domnisoara, initial am fost de partea celor ironici, dat fiind faptul ca astfel de persoane sunt extrem de rare, de aici si incertitudinea creata- iar frumusetea a dus
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108