REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

NESIMȚIRE FĂRĂ MARGINI în PARCUL de la FAR: Las’ că vine Primăria și strânge! Video

NESIMȚIRE FĂRĂ MARGINI în PARCUL de la FAR: Las’ că vine Primăria și strânge! Video

Replica API 3 august 2021 | 00:44 2205

Asta da educație!

Unii cetățeni dau dovadă de o lipsă totală de cei șapte ani de acasă, și, cine să fie oare de vină? Tot Primăria, bineînțeles. De această părere au fost și mai mulți tineri care au transformat parcul de la Far într-un imens coș de gunoi, care, întrebați fiind dacă așa fac și acasă, au spus că oricum vine Primăria dimineață și face curățenie. Bun răspuns!

Nu de puține ori, constănțenii au folosit sintagma „e gunoi în oraș și Primăria nu face nimic”, însă, s-a întrebat cineva până acum de unde vin aceste gunoaie? Ei bine, tot de la constănțeni, unii fără cei șapte ani de acasă. De exemplu, tinerii care-și petrec nopțile în parcul de la Far preferă să-și arunce gunoaiele „sub preș”, chiar dacă sunt suficiente coșuri de gunoi. Luni dimineață, parcul era un imens coș de gunoi în care domneau sticle de suc dar și de alcool și tot felul de ambalaje pe care cei ce le-au consumat le-au aruncat în spatele băncilor, pe spațiu verde, coșurile fiind goale. O constănțeancă ce locuiește în zonă, ne-a declarat: „Toți tinerii din zonă se strâng noaptea aici și tot ce consumă aruncă în spatele băncilor. I-am întrebat aseară dacă așa fac și acasă și au zis că 'ce, vine Polarisu', vine Primăria mâine dimineață să dea cu mătura, mare brânză’. Este o nesimțire curată. Să nu mai zic că fac și foarte multă gălăgie”.

Parcul a fost igienizat de o echipă a Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vniti pe strada lirei sa vedeti sticle si cum se bea pe domeniul public , gunoaie sticle aruncate . boschetarii danseaza muzica tare iar locala se face nu ii vde , sectia 5? pai oare exista ? nu credem ... e spaga mare
2
0
Veniti pe str frigului sa i vedeti cum mananca shaorma de la tamara....si ce lasa in urma lor...e jale.....
3
0
POLITIA LOCALA CE FACE ? SA DEA AMNEZI USTURATOARE DOAR ASA SE FACE EDUCATIE.
5
0
si politisti locali,ce faceau?
6
1
dati cu ulei si catran pe banci
1
0
locala doarme
6
1
filmati si amenda 10000 lei
9
1
Inlocuiti bordurile si bagati dale cat mai multe ,ce atata parc
4
3
Amenzi pentru needucati si pusi sa mature !
23
0
Asa arata tot orasul. De vina sunt atat locuitorii Constantei cat si primaria. De ambele parti nu se face nimic doar se arata cu degetul. Schimbarea e in fiecare dintre noi.
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108