REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NESIMŢIRE la Constanța. Turiştii veniţi pe litoral nu văd marea de gunoaie!

NESIMŢIRE la Constanța. Turiştii veniţi pe litoral nu văd marea de gunoaie!

Replica API 13 iunie 2017 | 10:33 415

Peisaj de neuitat pentru cei care s-au hotărât să își petreacă weekendul pe plaja de la Modern din municipiul Constanța. Cei care au vrut să admire marea au fost nevoiţi să ocoleacă gunoaiele lăsate de izbeliște de alţi vizitatori.

Imaginile au fost surprinse duminică seara pe plaja de la Modern de un constănțean revoltat de jegul de pe proaspăta plajă reabilitate. Cei care au hotărât să stea pe nisipul fin și să facă o baie în mare au uitat de cei 7 ani de acasă în momentul în care au lăsat sticle, doze de bere și pungi de snacksuri pe plajă, să fie purtate de vânt peste cei care stăteau la bronzat.

Mai mult, aceștia riscă amenzi usturătoare, dar parcă uită de existența lor odată ce ajung la oaza de relaxare de la plajă. Nu lipsa coșurilor de gunoi este problema, constănțeanul precizând că acestea sunt amplasate pe plajă, ci de faptul că cei care merg la plajă nu se obosesc să ducă resturile la coșurile de gunoi, ci preferă să le îngroape parțial în nisip.

Potrivit HCL 184/2004, cei care aruncă gunoaie pe jos riscă amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei pentru persoane fizice și între 500 și 1.000 de lei pentru persoane juridice.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina la Costinesti in plin sezon ca vor avea parte de aceeasi vedere.Batariga Laurentiu patronul SC LAUBAT SRLnu face fata cu prestarea serviciului nici macar in comuna neavand masini corespunzatoare serviciului pentru care mananca banii comunei prin contractul pe care il detine cu primaria.Autoritatile in masura poate face o verificare acestei firme tinuta in carca de catre primaria Costinesti.
0
0
Niste javre...
0
0
La noi romani e normal sa se faca topless printre coji de pepene ,chistoace,coji de banane,pungi ,shaorme statute in soare , coji de seminte,tigani,hoti de buzunare ,caini maidanezi ,manele pe telefon... e pe gustul romanilor
5
0
si ei ce lasa in urma lor? gunoaie, nu?
0
0
Cei care nu respecta un minim standard comportamental, se numesc tigani, adica de ne atins.Dar unde sunt autoritatille ,ce sa le dea amenzi usturatoare.
4
0
La romani la place sa faca plaja printre gunoaie si sa dea 150 euro pe zi. Romani se simt bine intre gunoaie
2
0
Nu sunt suficienti angajati la salubritate,nu sunt echipe care sa adune in zori si reara gunoaiele de pe plaje,asa cum era pe vremea lui Ceausescu. Credeti ca atunci erau oamenii mai educati ca azi? Ei bine,nu,nu erau,insa primariile ,asa fara ,,Polaris'' isi faceau treaba pentru a atrage turisti. Vrei doar sa vina voluntary,atunci asteapta! Sa faca voluntariat cei care castiga efectiv din turism,patronii de locatii turistice.
2
0
Intr.adevar , multe gunoaie erau pe plaja Modern, dar am vazut ca si cosurile de gunoi erau rare si la distanta mare intre ele. Oricum asta nu inseamna ca trebuie sa fim nesimtiti!
3
0
cum va spuneam si ieri: de atatea programe marete , primarul uita de astea mici, e plaja plina de gunoaie, tigani si caini
1
0
Mai nesimtitilor care sunteti voi nesimtiti,veniti la oaza de relaxare tocmai de la mama dreaq ca sa aruncati gunoiul pe lanGA OAZA!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108