REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Netflix pregăteşte o continuare la serialul 'Vikings' cu 24 noi episoade

Netflix pregăteşte o continuare la serialul 'Vikings' cu 24 noi episoade

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 512

Platforma de streaming Netflix a cumpărat drepturile pentru o continuare la serialul 'Vikings', ale cărui şase sezoane originale au fost difuzate de postul History Channel, şi care în acest sequel va avea 24 de episoade şi se va numi 'Vikings: Valhalla', relatează EFE.

Noua etapă va fi asigurată de creatorul său original, Michael Hirst, deşi nu se ştie dacă episoadele vor fi împărţire în două sezoane sau vor fi difuzate într-un singur calup, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter.

Acţiunea din 'Vikings: Valhalla' se va desfăşura cu 100 de ani după intriga originală difuzată de History Channel şi va prezenta aventurile unor vikingi "cei mai faimoşi din câţi au existat: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada şi regele Wilhelm Cuceritorul (un descendent viking)", a anunţat Netflix într-un comunicat.

"Aceşti bărbaţi şi femei se vor angaja pe noi drumuri în timp ce luptă pentru a supravieţui într-o Europă în permanentă schimbare şi evoluţie", se arată în comunicat.

Acest sequel anunţat de Netflix se afla în planurile producătorilor încă din ianuarie, când s-a anunţat că serialul original se va încheia cu cel de-al 6-lea sezon şi a cărui premieră este prevăzută pentru 4 decembrie.

Fiecare sezon al serialului 'Vikings' a avut 20 de episoade, astfel încât Neflix a mizat pe un nou format care va fi scris şi produs de Jeb Stuart.

Acest serial de ficţiune nu face parte din catalogul Netflix, drepturile sale de difuzare aparţinând platformelor Hulu şi Amazon, dar surse apropiate industriei audiovizuale speră să fie încheiat un acord care să vizeze includerea acestui serial de succes în catalogul gigantului de streaming.

Lansat în 2013, 'Vikings' a devenit unul dintre cele mai mari succese pentru studioul Metro-Goldwyn-Mayer, după mai mulţi ani dificili pentru legendara companie.

După această ficţiune medievală au urmat alte seriale de succes ca 'The Handmaide's Tale' şi 'Fargo', laureate ambele cu premii Emmy. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108