rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

După 7 ani de la data faptei

Nici cu TESTUL POLIGRAF NU au putut să-i DEMONSTREZE vinovăția! Iată motivele ACHITĂRII

Un bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor a fost achitat, pe motiv că la dosar nu au existat probe temeinice care să demonstreze dincolo de orice dubiu rezonabil, astfel cum impun dispozițiile art.396 alin.2 C.p.p. că inculpatul este autorul agresiunii pentru care a fost cercetat și trimis în judecată. Menționăm că în dosar a fost efectuat și testul poligraf.

Este vorba despre o faptă mai veche. Mai exact, Gheorghe Ș. a precizat că, din august 2012, este despărțit în fapt de soția sa, ce are o relație de concubinaj cu numitul Romică F., locuind împreună la domiciliul acestuia, iar acțiunea de divorț a fost introdusă la data de 17.09.2012 de către soție. Astfel, în ziua de 11.11.2012, în jurul orelor 16.00, persoana vătămată, adică Gheorghe, a mers în vizită la vărul său, care e vecin cu Romică, proprietăți ce sunt despărțite de un gard din plasă din sârmă. Dorind să-și satisfacă necesitățile fiziologice, persoana vătămată s-a îndreptat către toaleta din curte, amplasată lângă gardul de hotar, moment în care a văzut-o pe soția sa și pe Romică spălând autoturismul bun comun, în curtea celui din urmă și s-a adresat către ei spunându-le în glumă: „ce fac îndrăgostiții, spală mașina?", după care a intrat în toaletă, potrivit rolii.ro. Tot din plângere rezultă că, în momentul în care reclamantul a ieșit din toaletă, deschizând ușa cu mâna stângă, a fost surprins de către Romică, acesta încercând să-l lovească direct în cap cu un obiect metalic contondent (țeava sau bară), însă s-a apărat, ridicând mâna dreaptă deasupra capului. Persoana vătămată a fost astfel lovită de trei ori în antebrațul drept, cu o intensitate și rapiditate foarte mari, peste gardul de hotar, după care Romică a luat un topor și a venit la gard cu intenția de a o lovi și cu acesta, însă a intervenit o persoană între ei. Din Certificatul Medico-Legal a rezultat că Gheorghe a prezentat leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu corp dur și a necesitat 45-50 zile de îngrijiri medicale de la data producerii lor. ”Leziunile de violență de la nivelul cubital au caracterul celor produse prin autoapărare. Leziunile de violență nu i-au pus viața în primejdie.”, se arată în raport.

Inculpatul a prezentat o altă variantă și a făcut TESTUL POLIGRAF

De cealaltă parte, fosta soție a declarat că totul a pornit de la Gheorghe, care, văzând-o în curtea lui Romică, a aruncat cu o cărămidă înspre ea și a început s-o înjure, acuzând-o că are o relație cu el. Apoi a luat o țeavă metalică și a intrat în curtea respectivă. Atunci au intervenit mai multe persoane pentru a-l potoli, moment în care Gheorghe, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a căzut peste gard. Romică ar fi apărut în curte după ce conflictul era stins. Procurorul de caz a încercat să-l audieze pe vărul inculpatului, însă, în 2013, acesta a decedat, iar polițiștii nu l-au audiat pe timpul urmăririi penale. În septembrie 2015 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la infracțiunea de tentativă la omor prev.de art. 32 rap.la art. 188 Cod penal. Continuându-se cercetările, din mijloacele de probă atașate la dosarul cauzei, a rezultat că nu sunt întrunite elementele constitutive ale acestei infracțiuni și prin ordonanța din 22.12.2015 s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de tentativă la omor în infracțiunea de lovire sau alte violențe. Procurorul a apreciat că, din materialul probator de la dosarul cauzei rezultă vinovăția inculpatului. Cu ocazia audierii sale, inculpatul, adică Romică F., a negat în totalitate comiterea faptei, precizând că a apărut la locul faptei după consumarea stării conflictuale dintre cei doi soți, fapt care, în opinia procurorului, este contrazis de materialul probator de la dosarul cauzei. Totodată, la solicitarea inculpatului, acesta a fost testat poligraf, în 2018. ” Deși plângerea persoanei vătămate a fost înregistrată la organele de poliție la data de 23.11.2012, iar aceasta a fost audiată la 21.01.2013, s-a procedat la audierea martorilor abia începând cu 17.09.2013, continuându-se în luna mai 2014. Deși în cuprinsul plângerii penale precum și în declarația din data de 21.01.2013 persoana vătămată a făcut vorbire de martorul V.C,, în plângere susținând chiar faptul că a fost prezent la incident, organele de urmărire penală nu l-au chemat spre audiere iar la data de 12.10.2013 a intervenit decesul martorului. Inculpatul a negat în mod constant săvârșirea faptei, solicitând încă din faza de urmărire penală testarea poligraf, cererea fiindu-i respinsă de procuror prin ordonanța din data de 22.12.2015, fiindu-i admisă însă în faza de judecată”, potrivit rolii.ro. În cuprinsul raportului se menționează răspunsurile inculpatului la întrebările relevante, consemnându-se că, la întrebarea „I-ai văzut pe Ș.G. și Ș.M. în conflict fizic la 11.11.2012?”, inculpatul a răspuns pozitiv, la întrebarea „L-ai lovit în vreun fel pe Ș.G. în data de 11.11.2012?” răspunsul a fost negativ iar la întrebarea „Te-a lovit în vreun fel Ș.G. în data de 11.11.2012?”, răspunsul inculpatului a fost, de asemenea negativ.

Iată cum a ajuns instanța la o decizie de ACHITARE

Rezultatul testului poligraf a fost: răspunsurile inculpatului la aceste întrebări nu au evidențiat modificări specifice comportamentului simulat. Astfel, instanța a apreciat că, deși nu se poate susține că inculpatul este sincer în toate argumentele prezentate, existând un aspect contradictoriu chiar între depozițiile sale (referitoar la țeava pe care persoana vătămată ar fi luat-o din gard, în cursul urmăririi penale declarând că i-a smuls-o din mâna V.C., în instanță declarând că a aruncat-o spre el), precum și între declarația sa din cursul judecății și depozițiile martorei (referitoare la momentul în care aceasta i-ar fi aplicat soțului său lovitiura cu lemnul, martora susținând că l-a lovit în curtea lui V.C., inculpatul făcând însă referire la un moment ulterior) nici nu se poate susține că materialul probator, în ansamblul său, ar fi demonstrat fără îndoială existența faptei și comiterea sa de către inculpat. În plus, nici una dintre părți nu a înțeles să propună probe suplimentare. În concluzie, declarațiile celor două părți sunt contradictorii, singurul martor ocular confirmă apărarea inculpatului, în sensul că leziunile constatate medico-legal sunt produse în altă modalitate decât prin lovirea persoanei vătămate de către inculpat, iar rezultatul testării poligraf este favorabil acestuia din urmă. Depozițiile martorilor indirecți, prin conținutul lor, nu sunt în măsură să înlăture îndoiala serioasă evidențiată de ansamblul materialului probator. În aceste condiții, nu se poate susține că, la dosar, există probe temeinice care să demonstreze dincolo de orice dubiu rezonabil, astfel cum impun dispozițiile art.396 alin.2 C.p.p. că inculpatul este autorul agresiunii pentru care a fost cercetat și trimis în judecată, pentru a se pronunța o soluție de condamnare. Prin urmare, inculpatul a fost achitat.

Liliana CHIRU

joi, 21 februarie 20193187
Comentarii

00SSS(21 feb 20:48)
Justitie de kkt
01Gelu(21 feb 17:44)
Avem criminalisti, a fost pe vremuri Dumitru Ceacanica, nu a lasat niciun invatacel....marele Panfil e pensionar...sulea spataru. Garcea.
00pizda lunga(21 feb 17:23)
de la harsova a fost judecatoare
120Ptr autoare(21 feb 06:26)
Nu iti este jena cu acest articol?. Copy paste? O sinteza , ceva colaj date si eventual o concluzie? Dar in halul asta? Ori esti proasta ori ne crezi prosti. Uite, asa, Replica a mai pierdut un cititor.
021Exact ca in filmele horror(21 feb 03:39)
Baiatul a fugit cu iapa....iar fata a murit de amigdalite
030Articol de kkt !(21 feb 03:23)
Un hectar de articol , plictisitor , copiat dupa o MOTIVARE a unui Dosar penal ! Intrebarea este : cine este sursa ? Vreo grefiera ? In cautare de senzational publicati balarii cu Gheorghe si Romica care s-au batut pt. o curva !
mai mult...Replica
17 aug 01:35ReplicaŞEFUL IPJ CONSTANŢA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER!

Un accident rutier a avut loc pe raza oraşului Mangalia, un motociclist fiind rănit. Accidentul s-a petrecut pe fondul...3961

17 aug 14:32ReplicaCei patru bărbați reținuți în urma SCANDALULUI din Mamaia, puși sub control judiciar2672
17 aug 00:00ReplicaNemulțumirile turiștilor au luat sfârșit? ABADL susține că a strâns TONE de ALGE!1046
17 aug 16:00ReplicaPatru bărbați REȚINUȚI în urma SCANDALULUI din Mamaia

Oamenii legii din Constanța au continuat audierile celor implicați în scandalul din Mamaia până târziu în noapte....6647

17 aug 08:23ReplicaFemeie aflată pe o trotinetă electrică, ACCIDENTATĂ MORTAL: a fost DECAPITATĂ!8038
17 aug 11:00ReplicaRAZIE: şofer DROGAT cu metamfetamină şi cocaină!1705
17 aug 15:58ReplicaClădirile în care a funcționat fostul ABATOR de pe Șoseaua Mangaliei urmează să fie DEMOLATE!

Așa cum am anunțat și în edițiile anterioare, în locul fostului abator de pe Șoseaua Mangaliei va fi construit un...2410

17 aug 00:00ReplicaPRINS BEAT la VOLAN, a vrut să încheie ACORD de RECUNOAȘTERE! PROCURORUL a spus NU!1412
17 aug 00:00ReplicaSe plănuieşte construcţia unui nou hotel cu 6 etaje în Mamaia1201
17 aug 00:00ReplicaPrecizări privind prevenirea apariției AFECȚIUNILOR DIGESTIVE, după avalanşa de solicitări de la Eforie!

În legătură cu repetatele solicitări la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța – Substația Eforie Nord -...1564

17 aug 00:00ReplicaBĂTAIE în PARCARE, CLARIFICATĂ de ANCHETATORI cu IMAGINILE suprinse: VICTIMA a EXAGERAT în DECLARAȚII!2035
17 aug 00:00ReplicaPosturi vacante de ÎNGRIJITOR oferite de către PRIMĂRIA NĂVODARI551
Vremea
18.2°17.1° - 18.2° duminică, 18 august 2019
ConstantaUmiditate: 54%
Vânt: 3.05 m/s
Presiune: 1014.9 milibari

Loto
6/49679303137
5/403112125334
joker27303238403
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 aug 00:30SportBOMBĂ la FCSB - Un fost dinamovist ar putea antrena echipa lui Becali

Informația zilei în fotbalul românesc a „explodat” la ceas de seară. FCSB, pregătită de câteva săptămâni...691

17 aug 00:00SportBilbao - Barcelona 1-0. Veteranul Aduriz a dat lovitura în minutul 89, cu o superfoarfecă

Început de sezon cu ghinion pentru Barcelona, în direct la Digi Sport. Pe terenul celor de la Athletic Bilbao,...301

17 aug 00:00SportBayern Munchen - Hertha 2-2. Debut de sezon fără victorie pentru bavarezi

Robert Lewandowski a marcat primul gol al noului sezon din Bundesliga. Atacantul lui Bayern a deschis scorul la mijlocul...230

17 aug 00:07SportChindia - Dinamo 3-2. Dusan Uhrin, debut cu înfrângere pe banca dinamoviștilor

Dinamo nu şi-a revenit nici cu Duşan Uhrin: la primul meci cu el pe bancă, alb-roşii au pierdut cu nou-promovata...300

Local
17 aug 00:00LocalIată formularele tipizate pe care Direcţia de Evidenţa Populaţiei vi le poate pune la dispoziţie!

Direcţia Generală de Evidenţă a Populaţiei Constanţa vă pune la dispoziţie o serie de formulare tipizate...153

17 aug 00:00LocalAccidente de muncă pe bandă rulantă, la Constanța!

Accidentele la locul de muncă pot apărea pe neașteptate și pot fi mai mult sau mai puțin grave. Un asemenea...351

17 aug 00:00LocalInformaţii cu privire la documentele de stare civilă: Transcrierea certificatelor de stare civilă emise de autoritățile străine

Actele de stare civilă ale cetăţenilor români, întocmite de autorităţile străine, au putere doveditoare în...254

17 aug 02:05LocalAccident rutier la Herghelia Mangalia

Un accident rutier a avut loc vineri, pe DN 39, în zona Hergheliei, acolo unde frecvent au loc astfel de evenimente....796

17 aug 01:44LocalIntervenție în zona Far: un client turmentat s-a dat în stambă!

Polițiștii din cadrul Secției 5 au intervenit, vineri, 16 august, la un local din zona Far a municipiului Constanța....1188

17 aug 02:03LocalPrins BEAT la volan, noaptea: 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia, la data de 15 august a.c., în jurul orei 18.20, au depistat un...1056

17 aug 02:01LocalPrins în flagrant delict cu 'alba-neagra' în stațiunea Costinești

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești, la data de 15 august a.c., în jurul orei 20.30, au...454

17 aug 02:04LocalPeste 220 kg de peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat,...713

16 aug 00:00LocalBălăceală în parcul din fața Primăriei Constanța!

Căldura sufocantă de afară cu greu este suportată de constănțeni. Nici cei mici nu o suportă prea bine așa că,...566

16 aug 02:27LocalAccident rutier în Mamaia! VIDEO

Un accident rutier a avut loc în staţiunea Mamaia, joi, 15 august, fiind implicate două autoturisme. Trei persoane au...1270

Politică
17 aug 00:00PoliticăPrimăria Năvodari oferă pensionarilor din Năvodari posibilitatea de a comunica și a socializa

Primăria Năvodari, prin Direcția de Asistență Socială, oferă pensionarilor din Năvodari posibilitatea de a...223

17 aug 02:05PoliticăVictor Ponta, atac la Mihai Fifor: M-am înșelat în privința lui

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că ministrul de Interne, Mihai Fifor, în loc să stea la Ministerul de...555

17 aug 02:06PoliticăAEP: Aproape 9.000 de români din străinătate, înregistraţi pentru votul prin corespondenţă

Aproape 9.000 de români din străinătate s-au înscris pentru votul prin corespondenţă prin portalul...224

17 aug 02:02PoliticăEugen Teodorovici, propunere inedită: absolvenții de facultăți economice, angajați automat în ANAF

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri că a propus angajarea fără concurs la Agenţia...671

17 aug 02:03PoliticăViorica Dăncilă, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru Tăriceanu, după ce ALDE a dat PSD un ultimatum

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ALDE nu a dat niciun ultimatum PSD și că în Guvern va avea loc o...650

17 aug 02:03PoliticăPremierul a găsit un înlocuitor pentru postul vacant lăsat de Ecaterina Andronescu: Varianta prim-ministrului pentru Educație

Premierul Viorica Dăncilă e în căutarea unui ministru al Educației, după ce a demis-o pe Ecaterina Andronescu,...936

17 aug 02:03PoliticăPMP își alege candidatul la prezidențiale: filialele au început să-și anunțe favoriții

O parte din filialele PMP au început să-și stabilească favoritul pentru alegerile prezidențiale. Prima organizație...483

16 aug 00:00PoliticăDăncilă: PSD trebuie să aibă candidat la prezidenţiale

Premierul şi liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat miercuri, la Fălticeni, că formaţiunea sa, care a urcat în...334

16 aug 00:00PoliticăMinistrul Leş: Nu se poate vorbi despre securitate la Marea Neagră fără o relaţie transatlantică solidă

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat joi că regiunea Mării Negre, "un spaţiu care se afirma ca...303

16 aug 00:00PoliticăIohannis: Pentru descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre, este nevoie în continuare de o abordare cuprinzătoare, coerentă şi coordonată

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, pentru descurajarea actelor ostile în regiunea Mării Negre, este...282

Monden
17 aug 00:00MondenOana Zăvoranu ia în serios rolul din serialul Sacrificiul. Va purta pe micul ecran hainele create de ea

Oana Zăvoranu se reinventează la fiecare etapă a vieții sale, iar de această dată fanii ei vor fi șocați de cât...213

17 aug 00:00MondenRicky Dandel și-a pregătit fiul pentru „Cerbul de Aur“. Elvin va prezenta festivalul cu o blondă superbă

Elvin Dandel şi Eda Marcus sunt gazdele ediţiei din acest an ale Festivalului ”Cerbul de Aur”, care se va...246

17 aug 00:00MondenAlfred Hitchcock, regizorul care-şi hărţuia actriţele preferate

A făcut filme de geniu şi a fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai speciali regizori. Însă dincolo de masca...239

17 aug 00:00MondenLegendele de la Metallica au plecat de la concert în halate și în papuci

Trupa Metallica a oferit miercuri seară, pe Arena Naţională, un spectacol de zile mari zecilor de mii de bucureşteni...268

17 aug 00:00MondenMadonna nu a mai fost primită la propria sa petrecere din cauza unei legi controversate

Madonna nu a reușit să intre la propria sa petrecere din cauza legii din Sidney care interzice intrarea la o petrecere...309

17 aug 00:00MondenParaziții au câștigat în prima instanță. Polițiștii i-au reclamat din cauza versurilor piesei "Antimiliţie"

Trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție....225

17 aug 00:00MondenMetallica a donat 250.000 euro Asociației Dăruiește Viața pentru construirea spitalului de oncologie pediatrică

Membrii formației Metallica au donat 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața, pentru construirea primului Spital...196

17 aug 00:00MondenNoua colecţie de păpuşi Barbie, inspirată din costumele filmelor Star Wars

Păpuşa Barbie a fost prezentată marţi într-o nouă colecţie, inspirată din estetica filmelor Star Wars, cu...188

17 aug 00:00MondenPlacido Domingo va cânta la Festivalul de la Salzburg, în pofida acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva starului operei Placido Domingo nu constituie un motiv pentru anularea...198

17 aug 00:00MondenRomânii sunt invitaţi să voteze pentru cântecele româneşti ce vor fi incluse în prima Carte de Cântece a UE

Toţi românii sunt invitaţi să voteze în perioada 16 august - 16 septembrie pentru cele şase cântece care vor...196

Mapamond
17 aug 00:00MapamondTrump a discutat în privat despre cumpărarea Groenlandei de către Statele Unite

Preşedintele american Donald Trump a discutat în privat cu asistenţi şi consilieri ideea Statelor Unite de a...230

17 aug 00:00MapamondHong Kong - manifestaţii: Directorul general al companiei Cathay Pacific a demisionat

Cathay Pacific a anunţat vineri demisia directorului său general, Rupert Hogg, după ce compania aeriană din Hong...189

17 aug 00:00MapamondNoul preşedinte al Comisiei Europene se angajează să-şi concentreze eforturile pentru viitorul Europei

Noul preşedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri - după ceremonia de rămas bun...184

17 aug 00:00MapamondPolonia ar putea sprijini Statele Unite în Strâmtoarea Ormuz

Polonia ar putea sprijini misiunea militară condusă de Statele Unite pentru a proteja transportul maritim în Golf...198

17 aug 00:00MapamondCoreea de Nord lansează alte două ''proiectile neidentificate'' şi respinge reluarea negocierilor cu Seulul

Coreea de Nord a lansat vineri două "proiectile neidentificate" care au căzut în mare, a anunţat statul-major...180

17 aug 00:00MapamondVenezuela: Guvernul este dispus să reia dialogul cu opoziţia dar vrea modificarea mecanismului de negociere

Guvernul venezuelean s-a arătat dispus să reia dialogul cu opoziţia dar doreşte să modifice mecanismul, a declarat...177

17 aug 00:00MapamondRepublica Moldova: Parlamentul a aprobat revenirea la sistemul electoral proporţional pe liste de partid

Parlamentul de la Chişinău a anulat joi sistemul electoral mixt, aprobând revenirea la sistemul electoral...177

17 aug 00:00MapamondGermania va face plăţi suplimentare pentru supravieţuitorii Holocaustului

Germania va face plăţi suplimentare supravieţuitorilor Holocaustului, a anunţat joi premierul israelian Benjamin...194

17 aug 00:00MapamondRusia: Agenţia nucleară rusă, incriminată pentru testarea unei rachete în apropierea unei zone populate

Un ecologist din nordul Rusiei a declarat joi că Agenţia nucleară de stat rusă Rosatom a comis o crimă efectuând...178

17 aug 00:00MapamondUn bărbat înjunghiat în faţa Ministerului de Interne din Londra

Un bărbat a fost înjunghiat joi în faţa Ministerului de Interne, în plin centrul Londrei, a anunţat poliţia...180

Sănătate
15 aug 13:33SănătateSpitalul Județean Constanța asigură asistenţa medicală de urgenţă în minivacanța de Sfânta Maria

Conducerea Spitalulului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța informează pacienții că, în...556

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...639

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...957

5 aug 10:31SănătateO NOUĂ METODĂ DE SLĂBIT: hipnoza! Bani grei în schimbul unor iluzii?

Tot mai mulți oameni apelează la diferite metode pentru slăbit. Suntem destul de preocupați de felul în care...830

1 aug 03:17SănătateEpidemie de OBEZITATE INFANTILĂ în România!

Asociația Pro Consumatori membră a Organizației Europene a Consumatorilor a analizat 32 de produse din lapte...870

30 iul 00:58SănătateMinistrul Sănătăţii, pe litoral: 'Direcţia de Sănătate Publică a suspendat activitatea pe 2 plaje'. Ce spune Pintea despre Spitalul Judeţean!

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, se află la Constanţa, la o întâlnire cu reprezentanţii Direcţiei de...3904

25 iul 03:29SănătateDOTĂRI la Spitalul Hârșova: echipamente și mobilier medical!

Spitalul Orășenesc Hârșova s-a înnoit: la începutul acestei săptămâni, reprezentanții unității spitalicești...1252

25 iul 01:18SănătateMedicii de pe Secția Chirurgie OMF vor face de gardă la domiciliu!

Consilierii județeni au aprobat, în ședința Consiliului Județean Constanța de miercuri, 24 iulie a.c.,...1125

24 iul 03:18SănătatePremierul l-a demis pe şeful CNAS

Premierul Viorica Dăncilă l-a demis marţi pe şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Răzvan...988

18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...1617