REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nicolae Robu

Nicolae Robu

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 1217

Ce idei trăznite mai au primarii?! Ştampilarea românilor care trebuie să stea în izolare sau în carantină.

Îi aducem aminte domnului primar care a venit cu o astfel de propunere, Nicolae Robu, că aceşti oameni doar au avut ghinionul să fie la locul nedorit într-un moment nepotrivit, nu sunt deţinuţii din lagărele naziste tatuaţi cu numere de identificare. S-ar putea ca această gândire neo fascistă să-l coste scump pe edil la alegerile locale, atunci când ştampila va fi în mâna alegătorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stampila se punea si la intrarea in clubu, si nu erau detinuti si nici nu erau comentarii
0
0
F. buna ideea , e o solutia f. buna de a opri raspandirea virusului. Mai ales ca acolo sant multi tigani care au venit de afara infectati, si asta se vede si la nr. mare de infestati din oras.
2
0
Ciudatel individul asta,care se stie foarte bine ca are grija sa protejeze toate clanurile interlope tinagesti si nu numai,din Timisoara. Oricum tiganii de acolo si-au ,,revendicat'' centrul orasului,exemplu luat apoi si de herr Iohannis cand cu casele alea din Sibiu. Ce e sigur,Robu asta nu a fost lipit cu scuipat si faina de cineva ca un afis la primarie,ci a fost ales de ,o majoritate de acolo,asa ca fiecare are ce merita.
3
0
Daca-l cheama Robu probabil provine dintr-o familie veche de robi din perioada feudala, iar acum sangele stramosilor lui si-a spus cuvantul.
4
0
asta e Hitler al romaniei. ar trebui ca fiecare cetatean care iese din tara, sa incheie o asigurare de repatriere nu sa platim pt toate ciorile si curvele.
3
1
Nazistilor ... vreti stampile ca la Auschwitz ? Va acoperiti incompetenta prin porcarii debitate de minti bolnave ! P.N.L. -istilor opriti exodul de tigani hoti si smenari , cersetori si aia cu alba-neagra , proxeneti si curve pe care-i repatriati moca cu aeronavele si-i cazati gratis 14 zile cu mancare si vedere la mare in hotelurile de lux din Mamaia si Eforie !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108