REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Nicușor Constantinescu, ATAC la COMISIA Penitenciarului Poarta Albă: Serviciul vostru e o VRĂJEALĂ!

Nicușor Constantinescu, ATAC la COMISIA Penitenciarului Poarta Albă: Serviciul vostru e o VRĂJEALĂ!

Replica API 10 septembrie 2021 | 00:32 3483

Nicușor Constantinescu, aflat în stare de detenție, este ”la cuțite” și cu unii dintre angajații Penitenciarului Poarta Albă. După ce acestuia i s-a suspendat dreptul de a primi și de a cumpăra bunuri, cu excepția celor necesare pentru igiena individuală, sau exercitarea drepturilor la apărare, petiționare, corespondență și asistență medicală pe o perioadă de 1 lună pentru că a avut o atitudine nerespectuoasă față de șeful de tură, iată că fostul președinte de Consiliu Județean a călcat iar pe bec. De data aceasta, Nicușor a avut un comportament necuviincios față de membrii comisiei de disciplină fiind sancționat cu suspendarea dreptului la activități culturale, artistice și sportive pentru 1 lună, sancțiune contestată de fostul politician.

Serviciul vostru e o vrăjeală

Prin Hotărârea nr. 11/CD/22.01.2021, s-a reținut că la data de 08.01.2021, cu ocazia prezentării în fața comisiei de disciplină Nicușor Constantinescu a avut o atitudine necuviincioasă față de membrii comisiei, manifestând un comportament recalcitrant. În timpul audierii, acesta a afirmat despre ofițerul desemnat să efectueze cercetarea disciplinară că ,,dacă era o persoană civilizată venea și mă chemă să îmi spună.’’ Totodată, acesta a avut o atitudine necuviincioasă față de angajații Penitenciarului, afirmând că ,,nu sunteți în stare să organizați secțiile... nu sunteți competenți să accesați fonduri și să alocați banii... serviciul vostru e o vrăjeală’’, faptă ce constituie abatere disciplinară.

Ce a spus instanța

Instanța a hotărât să respingă ca inadmisibilă contestația înaintată de Nicușor Constantinescu. Decizia a fost comunicată pe 9 august 2021 și este definitivă.

Citește și Nicușor Constantinescu vede peste tot, în pușcărie, agenți DNA!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peste tot este la fel , talanu chiar vrea dupa ce termina sa ajunga acolo sa se comvinga , zice ca si asa numai are ce face , nu a facut 10 ani nimic dar dupa ce iese la pensie , abia asteapta !
0
0
Ar face mare economie daca ar impusca jigodiile dovedite
2
1
Nu mai iese asta afara, decat cu picioarele inainte. I s-a hotarat de mult destinul.
10
3
Vaselina trebuia interzisa oricum o faci pe uscat
10
2
L a sanctionat comisia...el oricum are ce vrea muschiu lui acolo . si nu participa la programe . e mana in mana cu balosu banuta ...
16
3
Un umflat cu tupeu maxim si nesimtire fara margini , trebuie facut jumari
22
3
Spune drept, pe Mario l ai facut cu Nicusor ?
13
1
Daca nu erai tu la mititica, tot asa declarai ?!
18
2
Aloeu, e jale mare. Nicu e tot la nchisoare. Nu i convine de nimic. Pofteste l al meu lindic. Nicule nu te lasa.Asta este viata grea. Stai in cusca ca un leu. Macar c am scapat doar eu. Vor veni vremuri mai bune.Te vei urca iar pe mine. Ne vom iubi va nebunii. Si vom uita de toti cainii. Care musca acum din noi. Si ne vor fi toti slugoi.Te iubeste fata ta. Uit o pe nevasta ta. Cu love, Irinuca ta.
17
4
Lasa Porcule sa te judece Bighidi sa spui cum ai furat cu Mazare.
21
3
Ce nu iti convine mai cancerosule inchipuit;ducetil ma la munca intr-o cariera de sare pt.ca de la atat stat degeaba a luato razna.
27
4
Acolo sa zaca porcul pe viata,ca afara nu este bun de nimic ,numai de nenorociri
28
7
Probabil ca vrea sa fie cazat la un hotel de 5 stele. Nu suporta conditiile, dar trebuia sa se gindeasca ianinte de a fura.
28
6
Din pacate 90 la suta din consiliul judetean sunt oamenii lui Nicusor. El plateste pentru toti cu care a furat.
28
2
Ai kurul spart , Mazare la fel ... trogloditilor . Ce buna e Smaranda !
26
7
La multi ani!
27
6
in justitie si in drepturile omului iar cotetele sau transformat in penetenciare.Acolo niste impotenti cu 8 clase fac legea.
25
20
La multi ani
30
6
L-ati inrait atat de tare incat, cand va iesi din penitenciar, pe multi o sa popeasca, la propriu, nu la figurat ! Si va incepe cu PSD-ul si cu SRI-ul care l-au tradat ! E drept ca omul e mare hot, dar....e oare singurul pe tara ?....muica, ar trebuie sa fie puscariile pline de parlamentari, secretari de consiilii, primari, prefecti, etc.
40
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468