REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Niki ANGHEL, primarul de la Castelu, zice că intră în GREVA FOAMEI și caută CONSOLARE în sânul PSD

Niki ANGHEL, primarul de la Castelu, zice că intră în GREVA FOAMEI și caută CONSOLARE în sânul PSD

Replica API 9 octombrie 2021 | 00:11 2759

”Condamnat” de premierul demis Florin Cîțu la sărăcie, neprimind nici un leu din Fondul de Rezervă pentru dezvoltarea comunității pe care o reprezintă, Nicolae Anghel, primarul din Castelu, se pare că nu stă prea pe roze în partid, fiind ameninţat de conducerea judeţeană cu excluderea din PMP. Așa că, alesul șef bate la ușile PSD. Niki Anghel a fost surprins vineri, 8 octombrie, la PSD Constanța, unde s-a plâns că marți, chiar de ziua lui de naștere, va intra în greva foamei... de supărare.

Niki Anghel, la sediul PSD vineri, 8 octombrie

Nicki Anghel, la sediul PSD

Niki Anghel pare să nu se mai află în grațiile șefului Claudiu Palaz, din motive doar de ei știute. ”Vrea (n.red. Claudiu Palaz) să mă excludă din partid”, spune Anghel. Motiv pentru care caută uși deschise la adversari, mai exact în grădina PSD Constanța. Le va găsi deschise, dar nu foarte larg, după cum ne-au declarat surse din rândul social democraților. Vineri, 8 octombrie, Niki Anghel își vărsa supărările la sediul Organizației Județene a PSD, ”Marți, e ziua mea de naștere. La ora 10, voi protesta în fața Prefecturii, voi intra în greva foamei”,a amenințat Anghel.

Așteptăm cu interes momentul în care Niki Anghel își va lega o pancartă de gât și va striga în fața Prefecturii Constanța că nu a primit bani de la premierul demis, Florin Cîțu.

Claudiu Palaz

Traseist cu cinci mandate

Nicolae Anghel este primar din partea PMP al comunei Castelu, demnitate în care a fost reales după ce, în noiembrie 2015, a fost eliberat din funcţie de prefect în urma unei sentinţe definitive a Curţii de Apel Constanţa, prin care a politicianul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru neglijenţă în serviciu. Nicolae Anghel are cinci mandate de primar la Castelu, trecând, de-a lugul timpului, prin mai multe partide, precum PNŢCD şi PDL, până să se refugieze în PMP. Fost lider judeţean al PDL Constanţa, Anghel a candidat şi la Camera Deputaţilor în 2012, din partea acestui partid, iar în 2016 au existat discuţii despre trecerea acestuia la PSD

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar votul in doua tururi de scrutin mai poate sa-l indeparteze pe excrocul aceste de scaunul de primar!
0
0
sa-i traiasca noraaa!!!! Simona..........gagica betooon!!!
1
1
stati voi linistiti ca oricum era partid numa voi nu stiati
0
1
Sa spuna mai intai ce salariu si-a facut si dupa sa vina cu texte dastea cum ca rabda el de foame.
3
3
La politician inseamna sa nu mai primeasca shpaga-cumplit
2
0
Sa stea in banca lui ca oricum e psd. I a dat palaz destul.amandoi os de psd!
4
2
Cinci mamdate Asta spune multe.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468