REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Norica Nicolai şi Renate Weber vin vineri la Constanţa, la invitaţia ALDE

Norica Nicolai şi Renate Weber vin vineri la Constanţa, la invitaţia ALDE

Replica API 23 ianuarie 2019 | 16:31 227

ALDE Constanţa organizează conferința „România și statul de drept între percepție și realitate” ce se va desfășura pe data de 25 ianuarie, 2019, începând cu ora 10.00, la Hotel Ibis, sala „Prestige”.

sursă foto: cotidianul.ro

Evenimentul este organizat de Filiala Constanța ALDE, Alianța Liberalilor și Democraților, și este dedicat comunității constănțene, în vederea informării corecte despre respectarea statului de drept și a drepturilor omului.

"Ne dorim ca acest eveniment să fie un forum de prezentare şi dezbatere a statului de drept, plasat între percepție și realitate, reunind reprezentanţi ai politicii românești și ai mediului academic", se arată într-un comunicat de presă.

Conferința „România și statul de drept intre percepție și realitate” va fi deschisă de gazdele evenimentului senator Ion Popa - Președinte Filiala ALDE Constanța şi Valeria Drăniceanu – Președinte OFLDE Filiala ALDE Constanța, iar vorbitorii vor fi Norica Nicolai – Europarlamentar ALDE, Renate Weber - europarlamentar ALDE, Daniela Călin - Președinte Curtea de Etică și Arbitraj ALDE și Prof Univ. Dr. Mihaela Rus - Facultatea de Drept, Universitatea „Ovidius Constanța”.

Iată formatul conferinței “România și statul de drept între percepție și realitate”: sesiunea de deschidere urmată de patru paneluri consecutive „Statul de drept. Definiție europeană, abordare românească”, „Evaluarea statului de drept în Uniunea Europeană între realitate și percepție”, “Preluarea președinției UE de către România: o abordare psihosocială”, Statul de drept între percepție și realitate, din perspectiva avocatului” și sesiune de întrebări și discuții libere".

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doua pensionare care trebuie sa dispara din parlamentul UE nimic facut pentru tara doar beneficii personale si multa gargara . politica fac toti romanii .....degeaba
5
0
Vin sa il salute pe Patrascu ca doar si el e un curv
3
0
Sa vina pentru ca suntem in degringolada.Ne manacam ca prostii intre noi si suntem numai pe interese. Si nervosi de cand am auzit ca de la Bucuresti se pare ce ne va fi impus Palaz
0
3
Haznaua politicii locale se imbogateste cu cacat proaspat. Norica este totusi un baiat de treaba.
4
0
Doua sterpe.
4
0
o procuroare ceausista cu sex incert si o vaca roscata .ce dracu cauta astea aici spurcaciuni nefericite
5
0
2 vaci... Una mai imbecila decat cealalta.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108