REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nouă echipă de conducere la Complexul Energetic; un fost lider sindical, director adjunct

Nouă echipă de conducere la Complexul Energetic; un fost lider sindical, director adjunct

Replica API 2 noiembrie 2016 | 00:00 176

Hunedoara:

Hunedoara:

Petre Nica

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi condus de o nouă echipă managerială care a fost desemnată marți în funcție de către administratorul special al CEH, Codruț Stănescu, după ce fostul director general al complexului, Cosmin Chiuzan, a anunțat că nu mai dorește prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu șase luni.

Noul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncți au fost numiți Horia Giurgiu și Petre Nica, se arată într-un comunicat de presă al CEH remis marți AGERPRES.

Petre Nica este cunoscut ca fost președinte al Sindicatului 'Muntele', reprezentativ la nivel CEH, el retrăgându-se din funcție în cursul lunii octombrie.

'Pe fiecare dintre cei nominalizați mai sus îi recomandă o bogată experiență profesională, competențele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica în realizarea proiectului de salvare a părții viabile din cadrul Societății Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susținere și încredere atât din partea administratorilor judiciar și special ai Societății, cât și a Ministerului Energiei', se arată în comunicatul Biroului de presă al CEH.

Noua echipă a fost prezentată marți directorilor de subunități din cadrul companiei și va prelua conducerea executivă a CEH începând de miercuri, 2 noiembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108