REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noua generaţie de Mercedes-Benz Sprinter iese de pe linia de producţie

Noua generaţie de Mercedes-Benz Sprinter iese de pe linia de producţie

Replica API 9 iulie 2013 | 00:00 176

După 8 milioane de kilometri de test-drive şi o investiţie de 25 de milioane de euro în fabricile din Dusseldorf şi Ludwigsfelde, noul Mercedes-Benz Sprinter a ieşit de pe linia de asamblare din Dusseldorf.

Astfel, autovehiculele comerciale uşoare Mercedes-Benz scriu un nou capitol în povestea de succes a modelului Sprinter şi, în acelaşi timp, stabilesc un nou model de referinţă pentru segment.

Noul Sprinter include cinci noi sisteme de siguranţă şi asistenţă, dintre care trei reprezintă premiere pentru clasa sa. Este primul autovehicul comercial uşor cu o motorizare care respectă viitorul standard de emisii Euro VI, iar consumul incredibil de redus de carburant (cu un minimum de 6,3 litri la 100 km) îl poziţionează pe primul loc în clasa sa. În segmentul autovehiculelor comerciale de dimensiuni mari, Sprinter impresionează de asemenea prin designul atractiv.

Acestea sunt motivele pentru care lansarea producţiei de serie a fost sărbătorită printr-o ceremonie festivă organizată la fabrica din Dsseldorf. În cadrul ceremoniei, noul Sprinter a fost prezentat în premieră angajaţilor de către Volker Mornhinweg, Directorul Diviziei de Autovehicule Comerciale Uşoare al Mercedes-Benz, Dr. Sascha Paasche, Directorul Departamentului de Inginerie din cadrul Mercedes-Benz Autovehicule Comerciale Uşoare, Rainer Ruess, Directorul Departamentului de Producţie din cadrul Mercedes-Benz Autovehicule Comerciale Uşoare şi de către Martin Kelterer, Directorul Fabricii Mercedes-Benz din Dusseldorf.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108