REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noul ordin de la Bruxelles: Toți cetățenii din UE trebuie vaccinați până la sfârşitul verii

Noul ordin de la Bruxelles: Toți cetățenii din UE trebuie vaccinați până la sfârşitul verii

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1836

Uniunea Europeană ar trebui să fie în măsură să îi vaccineze pe toţi cetăţenii europeni "până la sfârşitul verii", a declarat joi la Roma comisarul european pentru piaţa internă Thierry Breton, care răspunde de aspectele industriale ale fabricării vaccinurilor, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Situaţia privind vaccinurile este liniştitoare. Este o provocare enormă şi totuşi am reacţionat cu o mare rapiditate", a declarat Breton în cadrul unei conferinţe de presă comune cu ministrul italian al dezvoltării economice, Giancarlo Giorgetti.

"Am extrem de multă încredere în capacitatea Europei de a livra vaccinurile mai rapid şi cred că până la sfârşitul verii îi vom putea vaccina pe toţi cetăţenii europeni", a dat el asigurări.

"Până la sfârşitul anului Europa va fi în măsură să producă 2-3 miliarde de vaccinuri pe an", a afirmat el. "Europa este primul continent pentru producţia de vaccinuri, urmează apoi SUA cu două miliarde (...) Vom putea conta pe 5 miliarde de vaccinuri pe an în lumea întreagă", a conchis el.

Aceste declaraţii au intervenit în contextul în care prim-ministrul italian Mario Draghi i-a cerut miercuri seară preşedintei Comisiei Europene Ursula von der Leyen să accelereze răspunsul UE la pandemie, "în special în ceea ce priveşte vaccinurile".

Întârzierile în livrarea vaccinurilor anti-COVID, a căror achiziţie a fost organizată la nivel european de Comisia Europeană, fac obiectul criticilor în numeroase state membre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand a facut rapelul kwj? Sau n a mai facut niciun rapel ca nu era necesar din moment ce si la primul a fost doar o vrajeala? Dar doamna j? Ea nu si a aratat bratele? Sau au venit medicii direct la Cotroceni? Ne laudam ca suntem pe primele locuri la vaccinare anticovid19. Pai asta arata cat de sclavi suntem nimic altceva. Si cat de usor de manipulat. Daca ne uitam la popoarele care conduc Europa vom vedea o rata mica de vaccinare. Si sa nu mi ziceti ca n au vaccin suficient tocmai pentru ei. Si in final vreau sa transmit plusr multa sanatate. Stim ca psd e de vina. De 30 ani. Ha ha ha!
4
1
Fugiti ma de aici. Genocid in masa se numeste ce faceti. Va iesi poporul in strada ba excroci nenorociti. Ce suntem animale sa ne vaccinati cand vreti voi ma handicapatilor.
5
1
Vor sa oblige poporul roman sa se vaccineze ! Si ei sa ia cascavalul ! Nenorocitii dracului cu cine v-a invetat in politica ! Mai bine era cu PSD !!!
8
2
hai sictir!ma vaccinez daca vreau!nu-mi spune nimeni ce si cum,unde si cind!
13
2
frumoasa MUIE LA U.E ???.O MERITA ZDRENTELE FASCISTE
10
2
... in cur !
11
2
iara au dat ordine noi ne am comformat doar suntem cobai lor ba ce dragu am ajuns in halul asta ca popor sa ne vinde asa usor
9
2
am vazut ca la noi, mai ales de cand au venit PNL-USR la putere, orice basina trasa la Bruxelles este ordin si ni se baga noua pe gat!!!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108