REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

NOUTĂȚI în DOSARUL SCANDALULUI de la CLUBUL EGO din MAMAIA!

NOUTĂȚI în DOSARUL SCANDALULUI de la CLUBUL EGO din MAMAIA!

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 8243

Daniel Bădrăgan a fost condamnat la 1 an și 4 luni cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În același dosar, Adrian Gabriel Mangu s-a ales cu 6 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 10.12.2020. În ceea ce-i privește pe Ion Stanciu Nicolici, Bebi Sima și Florin Laurențiu Matei, cauza a fost disjunsă pe 27.05.2020, formându-se un nou dosar (10758/212/2020), cu termenul stabilit pe 30.09.2020.

Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un haos generalizat, soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane şi inducerea unei stări de temere în rândul publicului; în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deţinute în mod neautorizat.

Daniel Bădrăgan

În concret, în sarcina inculpatului Daniel Bădrăgan s-a reţinut că, în seara de 15 spre 16.08.2019, a purtat asupra sa un cuţit cu lamă retractabilă în clubul EGO din staţiunea Mamaia pe care, la ieşirea din club, l-a folosit îndreptându-l ameninţător către un grup de persoane adverse, şi tot în afara clubului, în acelaşi context, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în faţă lui O. M. G. din cauza căruia acesta din urmă a căzut, după care inculpatul Bădrăgan i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul, acţiuni săvârşite în public şi care au indus un sentiment de teamă în rândul persoanelor prezente.

Accidentări cu mașina

În sarcina inculpatului Ion Stanciu Nicolici s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, a condus autoturismul marca BMW X6, demarând în trombă din faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia, şi din cauza neatenţiei l-a accidentat pe prietenul său, O. M. G, trecând cu autoturismul peste el, şi producându-i astfel leziuni ce au necesitat 100 de zile îngrijiri medicale, după care a fugit de la locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului; ulterior, a refuzat solicitarea poliţiei de supunere la recoltarea de probe biologice în vederea identificării prezenţei alcoolului şi substanţelor cu efect psihoactiv, în sânge. În sarcina aceluiaşi inculpat s-a mai reţinut că l-a ajutat pe inculpatul Bebi Sima să continue privarea de libertate a persoanei vătămate C. A. B., în sensul că, după ce a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată în autoturism, a demarat şi a condus autoturismul marca BMW X6 pe ruta Staţiunea Mamaia – oraş Ovidiu, iar la solicitarea expresă a persoanei vătămate să oprească pentru a coborî, a refuzat, continuând deplasarea.

Femeie introdusă cu forța în mașină

De asemenea, în sarcina inculpatului Bebi Sima s-a reţinut că a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6, a iniţiat şi a întreţinut un conflict, trăgând, în spaţiu public, cu un pistol neletal spre persoanele cu care a intrase în conflict, deţinând atât pistolul cu care a tras cât şi celălalt pistol care a fost identificat de organele de poliţie în autoturismul său fără autorizaţie şi astfel a indus o stare de temere în rândul persoanelor prezente în faţa clubului EGO.

În sarcina inculpatului Florin Laurențiu Matei s-a reţinut că, în noaptea de 15 spre 16.08.2019, în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia, prin folosirea de ameninţări – cu un box – i-a sustras persoanei vătămate M.G.S. suma de 80 de lei, şi, în dimineaţa zilei 16.08.2019, tot în faţa clubului EGO, a introdus-o cu forţa pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6. În sarcina inculpatului Adrian Gabriel Mangru s-a reţinut că, în seara de 15/16.08.2019, a purtat asupra sa un cuţit în clubul EGO din staţiunea Mamaia şi apoi, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, l-a scos la vedere la ieşirea din club, în contextul conflictului sus-amintit.

Precizăm că părți civile în dosare s-au constituit Condurache Alina Bianca și Mihai Gabriel Sever.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai buni baietasii din braila care vor zona, comentaci. cand va iau copilele din parc si le duc la produs sa vedeti comentarii. hai cu tandareii.
1
0
Smecherie de carton !
1
1
Sunt din clanul spaniolu si sunt cel mai smecher din constanta eu sunt din garda veche nu aveti ce sa imi faceti
0
3
Nas si Vira sau mai bine zis sot si sotia
3
3
Inca o data...bravo justitiei romane!! Spun bravo fin toata inima...poate candva acesti paraziti vor intalni pr copii vodtri sau pe fratii vostri sa chiar pe voi domnilor judecatori su sper sa simtiti pe pirlea voastra rfectele justitiei romane! De fapt nu cred...imi doresc! Succes in continuare judecatori romani
10
1
Ce ma a fost omorat cineva?,ce daca sau batut si au avut cutit si pistol cu bile sau distrat si baieti putin,eu dau condamnare cu executare doar daca sunt mortaciuni si nici atunci nu dau mereu caci daca vine baiatu cu "argumente"il scot nevinovat pentru ca a fost legitima aparare.
6
0
Ce mai, bombardieri frate! Vai de pulicilile voastre, mari interlopi ce va dati. V-ati batut si voi in curtea scoli de cateva ori si gata, sunteti bombardieri.
9
0
Nas , am si eu un wc im gradina la tara , cat ma costa sa imi faci acoperisul ?
10
0
bulangiu asta mic,si cu sclavul lui birlic, de sclavu ala mic tot la colt il tii nas?
4
1
Mai nou pun tabla pe case . Am ajuns de rasu lumii
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920