REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

NU A FOST SERVIT ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN ODORHEIUL SECUIESC PENTRU CĂ NU ŞTIA MAGHIARA!

NU A FOST SERVIT ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN ODORHEIUL SECUIESC PENTRU CĂ NU ŞTIA MAGHIARA!

Replica API 1 septembrie 2017 | 03:53 444

Vloggerul clujean „Miliţianul” a fost protagonistul uni nou incident controversat. Acesta a aflat de la o cunoştinţă că la toneta unde se vând mici din incinta supermarket-ului Kaufland din Odorheiul Secuiesc nu eşti servit dacă nu cunoşti limba maghiară. „Să vedem cât e adevăr, cât e miciună” – îşi începe acesta clipul de pe YouTube realizat cu camera ascunsă.

„Dar măcar să ştiţi dumneavoastră ungureşte” Clujeanul întinde o hărtie de 10 lei şi cere vânzătoarei: „Bună ziua, îmi daţi şi mie o porţie de mici, vă rog frumos”. Vânzătoarea îi ia banii iniţial, dar acesta are impresia că l-a înjurat. O întreabă ce a spus. Vânzătoarea nu spune nimic. După ce le mai întreabă, fără succes, şi pe cele două femei aflate în faţa lui, acesta îşi primeşte banii înapoi. Cere explicaţii la care-i răspunde un domn aflat în zonă, cu care poartă un dialog: „Este fiica mea, dacă nu ştie româneşte, nicio problemă.. Dar măcar să ştiţi dumneavoastră ungureşte”. „Să ştiu eu ungureşte, de ce să ştiu eu ungureşte” Articol complet: Adevarul

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt mai uniti decat cei din Dobrogea,spre exemplu.cel putin ,,ungurii,,din CV si HR sunt uniti si se protejeaza;bine ca nu au ajuns si acolo manelistii damboviteni si makidonii.felicitarile mele pentru cei din ardeal,sunt ALTFEL de oameni.Gunoaiele bipede de la noi arata foarte clar nivelul la care a ajuns C-ta,adica nici in Nigeria nu ai sa vezi mizeria fizica si morala indusa de fanii p.sdragnea.C-ta a fost condusa de excroci si trendul ramane acelasi.
0
0
ciuma rosie e ma-ta , ea avea felinar rosu la intrare , urata era , deci i se spunea ciuma rosie . Oare tu stii cine e tatal tau ?
0
2
Aici este vorba de amestecul unor tradatori de tara sub numele de partid al Maghiarilor. Ungurii din Romania chiar nu au probleme cu vecinii,cu prietenii romani,tatari,lipoveni si altii. Probleme au niste jigodii care vor privilegii in numele chipurile unor etnii,sprijiniti si de jigodii majoritare ce nu vor sa desfiinteze considerarea etniilor la nivel cu partidele in Parlament. Avem tradatori de diferite etnii,care prin divizarea societatii ne conduc si ne asmutesc intre noi ca pe catei cretini turbati. Sparcaitii de sus sunt vinovati de toate,nu cetatenii amarati ai tarii!
3
0
De ce nu anuntat OPC si Agentia contra discriminarii? Nu mai merge cu fineturi.
4
0
vor fi serviti doar romanii apartinand ciumei rosii, penalii, mincinosii, borfasii, excrocii din parlament si guvern care i-au ajutat in schimbul a doua voturi, cei care isi vindeau tara, la propriu, numai din dorinta de a ajunge la butoane, si au ajuns iar acum, voi care ati crezut in minciunile lor, analizati
4
1
Care sunt masurile care se iau de catre autoritatile romane pentru a nu se perpetua acest comportament antisocial de catre NIMENI in Romania? Exista administratie romaneasca in zona?
2
0
asa ar trebui sa facem toti ...dar romanu cum e cu doua fe
3
0
Si tu pe noi si trebuie sa stati la coada ca noi sintem mai multi ! Nenorocitilor !
5
0
Voi la mine pupat in cur. Toti romani prosti este. Daca eu la voi in tara fac ce vreau io !
2
13
cel mai nun lucru ar fi ca pe litoral sa nu mai cumparati nimic de la unguri nuci colaci nici sosete la tarhuri cum bedeti ca sunt unguri i faceti cotita sa si cumpere intre ei oalele de corund si tot ce mai aduc Eu asa voi face de azi
9
0
Bozgorii must die!!!
3
0
Eu pe astia cu filmatu ias da afara cu suturi in kur.
0
17
In orice tara din lumea asta esti servit fara discrimare , chiar daca nu stii limba tarii respective , ori la mine in tara in Romania nu esti servit ca nu stii ungureste . Tu nationalitate conlocuitoare faci ordine la mine in tara ! Natie nenorocita ! E numai vina guvernantilor care ptr voturi sint in stare sa- i pupe in fund . Atit timp cit nu luam atitudine astia or sa faca ce vor la noi in tara ! Avea dreptate Vadim Tudor cind ii injura si toti spuneam ca e nebun. Nu , nu era nebun era singurul care vroia ca aceasta natie sa- si cunoasca lungul nasului si sa respecte legile Romaniei !
20
0
Asta fac ungurii de mult in tara noastra,personal am patit-o acum cativa ani cand eram in concediu cu familia,mai exact am facut un tur al tatii si facand un popas in jud Covasna am oprit la un restaurant tip fast-food de unde am comandat cateva produse,o unguroaica mi-a dat de inteles ca nu stie romana si atunci am incercat culmea sa-i spun in Engleza,nici asa nu a vrut,atunci intorcandu-ma spre masina am injurat-o in romaneste asa ca pe stadion si nu mare mi-a fost mirarea ca am primit replica din parte ei in ce limba??..romana evident. Astia sunt nenorocitii de unguri fratilor,jigodii!!
22
0
Asa ne trebuie pt ca psd le-a dat nas ungurilor. In loc sa il puna la respect pe dobitocul ala de Orban si sa le interzica bozgorilor sa mai fie obraznici la adresa Romaniei, atat Dragnea cat si Tariceanu stau la sprituri cu ei. Niste nenorociti, si unii si altii! Daca nu le place aici, mars in Ungaria, frustatilor!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920