REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Nu le pasă! Comandau mâncare gătită în condiţii MIZERE, chiar în timpul controlului OPC! VIDEO

Nu le pasă! Comandau mâncare gătită în condiţii MIZERE, chiar în timpul controlului OPC! VIDEO

Replica API 29 mai 2018 | 01:41 397

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a verificat mai multe localuri din Eforie, iar concluzia este cutremurătoare! În continuare, unele tonete vând mâncare ţinută sau preparată în condiţii improprii, uneori fiind folosite produse expirate! Dar, chiar dacă principala grijă a fost sănătatea consumatorilor, se pare că unora dintre ei nu le pasă! Astfel, în timp ce comsisarul şef adjunct al CJPC, Horia Constantinescu, derula un control la o tonetă, oamenii continuau să comande mâncare, în ciuda faptului că sesizaseră să au fost depistate deficienţe! „Este ok”, au spus clienţii – adică o familie cu un copil mic!

R.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/jale-in-localurile-din-eforie-bomba-pentru-sanatate-restaurante-inchise-video-356953/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amenzi maxime si lacatul pe usa
2
0
Este pericol public un comerciant care cu buna stiinta vinde alimente expirate sau in conditii impropii . Amenda maxima , inchisa societatea si sa n u mai lucreze in domeniu alimentar niciodata .
1
0
Comerciantii din domeniul alimentatiei publice care-si bat joc de clienti sunt la fel de periculosi ca teroristii care atenteaza la viata oamenilor prin otravire. Ca teroristii zic ceva de ,,Allhu'' al lor nu inseamna ca ai nostril sunt mai putin periculosi ca au Allahul lor personal,adica banul luat de la prosti ori naivi. Daca nu strigi ceva legat de o ideologie si totusi faci la fel ca teroristii,tot la viata si sanatatea oamenilor atentezi,efectul este chiar mai pervers,mai profund decat in cazul teroristilor ce-si asuma atacurile.Ce ziceti sa se dea doar amenzi teroristilor? La noi asa e.
2
0
Clientii decid. Clienti idioti si naivi,fac afaceri profitabile unor cacati .Cacatii sunt doar pedepsiti usor,cand de fapt ar trebui sa li seinterzica afaceri ce tin de alimentatie publica. Oricum,clientii sunt dobitoci,cretini,fomisti prosti,idioti,ce dracu' sa le ma sspui unora care cumpara pe bani multi niste otravuri,niste cacaturi,proaste la gust si toxice.?
8
0
care sunt oameni de calitate ?toti hoti toti kkti asa zisi patroni mai analfabetule?
4
0
in eforie vine toata slobozeala societatii toti incultii si imbecilii cu familii de cacat sa manance meniu cu 12 lei si 3 feluri de mancare al autoservire...toti ruptii'n cur si idiotii tarii ne-ams aturat de voi vrem ca eforie sa devina statiune de oameni de calitate, restu cacatilor la vama veche futu-va in cur
9
0
Sper ca Cipanizatorul i-a inchis.
4
3
Va dati seama ce ok o fii la ei in bucatarie ? D- zeu stie ce maninca acasa daca mizeria si expiratele erau ok ptr ei !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108