REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

"Nu putem avea o colaborare cu PD cat timp este un partid de marionete"

"Nu putem avea o colaborare cu PD cat timp este un partid de marionete"

Replica API 1 noiembrie 2010 | 00:00 100

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir:

Deputatul PNL Gheorghe Dragomir:

Liderul PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir crede că discuţiile despre o posibilă colaborare între partidul pe care el îl reprezintă şi PDL sunt "o glumă, în contextul actual". "În primul rând, nu e vorba de orgolii în relaţia dintre cele două partide. Dar, niciodată nu vom putea avea o colaborare cu PD atâta timp cât preşedinte este Traian Băsescu şi PDL este un partid de marionete care răspund la comenzi şi care nu au putere să decidă individual", a apreciat Gheorghe Dragomir. Liberalul a mai spus că legile pe care şi le asumă guvernul sunt proaste, şi că acest lucru o recunosc şi mulţi membri PDL, doar că nu au curajul să se exprime sau să voteze la moţiune.

Potrivit liberalului, la Constanţa, PDL a ajuns să aibă un procent în intenţia de vot format dintr-o singură cifră. "Nu am încă sondajul, nu este gata, dar am înţeles că PD Constanţa are un procent format dintr-o singură cifră", a spus Dragomir. Deputatul a mai precizat că este conştient că în PDL sunt mulţi oameni "cumsecade", aşa ca senatorul PDL Mircea Banias, dar care nu au curajul să vorbească, aşa cum a făcut-o, de exemplu, fostul ministru al Educaţiei Mihai Hărdău, care "a avut curajul să spună că Legea Educaţiei pe care Guvernul vrea să îşi asume răspunderea nu este bună". "În alte condiţii, poate că o colaborare ar fi fost posibilă, dar membrii PD trebuie să se decidă repede, cât mai au timp, să renunţe la Băsescu şi la Boc. Dacă nu îşi revin, degeaba fac acum ca atunci când avea 7% şi doreau alianţe", a mai spus Gheorghe Dragomir. "Mingea este la ei, la partid", a adăugat liberalul.

"Poate facem o fuziune prin absorbţie cu PD"

Şi tot el susţine că sunt destui de la PDL care ar vrea să vină la PNL. "Poate facem o fuziune prin absorbţie cu PD, aşa cum vroiau ei cu PNL la un moment dat. Aşa ne-ar fi mai simplu, decât să primim câte unul, câte unul", a mai spus Dragomir. "Dar, pentru a nu duce discuţia în derizoriu, cred că sunt la PD oameni care vor să facă politică şi nu doar să răspundă la comenzi, şi care vor fi primiţi în PNL fără nici o problemă", a mai precizat liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108