REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Numărul 2 din PMP Constanţa a depus raportul de activitate la Consiliul Judeţean

Numărul 2 din PMP Constanţa a depus raportul de activitate la Consiliul Judeţean

Replica API 16 noiembrie 2017 | 02:08 496

Conducerea Consiliului Judeţean, cât şi consilierii judeţeni, au datoria să prezinte, periodic, un raport de activitate. În cursul zilei de miercuri, consilierul judeţean PMP Daniel Turcu şi-a depus raportul de activitate la instituţie, în care se menţionează că nu a lipsit de la nici o şedinţă a CJC, fie ordinară sau extraordinară. Acesta a iniţiat şi un proiect de hotărâre, care a intrat în dezbatere în şedinţa din 30.06.2017, despre care spune că: „Excluzând conducerea CJC (președintele și vicepreședinții), din păcate, sunt singurul consilier județean ce a inițiat un proiect de hotărâre în perioada raportată. Proiectul inițiat viza înființarea unui nou traseu, respective traseul Constanţa-Năvodari-Lumina, care ar fi asigurat o decongestionare a fluxului de călători din această zonă”. „Pentru inițierea acestui proiect m-am consultat cu Autoritatea Județeană de Transport, am călătorit cu mijloacele de transport ce operează și deservesc rutele Năvodari-Constanța, Năvodari-Lumina, Lumina-Constanța și am discutat cu navetiști de pe rutele menționate, locuitori ai județului Constanța. Operatorul care ar fi urmat să execute noul traseu urma să preia o parte din călători, ajungându-se, în acest mod, la asigurarea unui serviciu de transport public de calitate. În cadrul şedinţei din 30.06.2017, consilierii de la PSD şi PNL s-au abţinut să voteze proiectul de hotărâre, acesta fiind votat favorabil doar de consilierii judeţeni PMP. Drept urmare, proiectul a picat la vot”, explică Daniel Turcu.

De precizat că acesta face parte din două comisii de specialitate la nivelul CJC: Comisia pentru Educație, Sport, Turism și Tineret – Secretar şi Comisia pentru Mediu și Agricultură. - Membru.

„În această perioadă am participat la toate ședințele de lucru din cadrul comisiilor de specialitate, ședințe în care am avizat sau amendat (după caz) proiectele supuse comisiei. În calitate de membru al Comisiei pentru Educație, Sport, Turism și Tineret am participat din partea Consiliului Județean Constanța, in perioada 27.07. 2016 – 23.11.2016, la lucrările programului TineREȚEA - CONSTANȚA, un proiect al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa în colaborare cu ONG Creativ +, TEAM, Forumul Tinerilor din România și Rețeaua Lucrătorilor de Tineret din Județul Constanța. Proiectul a constat în realizarea unor consultări cu tinerii și autoritățile”, spune Daniel Turcu în raport, iar detaliile sunt următoarele:

Proiectul TineREȚEA a avut ca obiective:

– Colectarea de informații relevante cu privire la nevoiletinerilorîncontextuldialoguluistructurat la nivel local, național și european.

– Dezvoltarea de abilități de participareactivășiînvățareexperiențialăînrândultinerilorșiorganizațiilor de și pentru tineret.

– Creștereanumăruluitinerilorconsultațiprinasigurareauneireprezentativități la nivelnațional.

„În cadrul ședinței CJC din data de 17 august 2016 am fost desemnat, în urma votului primit în plen, reprezentant al CJC în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa. În perioada raportată am participat la ședințele Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ce vizau Bugetul de Venituri și Cheltuieli, Planulde Achiziții Publice, Statul de Funcții și Organigrama Spitalului”, mai arată consilierul judeţean PMP.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un nimeni,omul asta vara vinde namol si scoici pe plaja la navodari
0
0
Cine este, ptr ca vicele a fost mereu pe locul doi?
0
0
Fisu lu hotu ala de la pensii ce cauta acolo?Repede poate prinde si el ceva , ca tasu numai potae
0
0
MUIE MUIE MUIEEEEEEEEEEE
2
1
Mooie dorin! Moooie daniel! Felicitari! Tineti-o tot asa! Strans!
1
2
Bravo Daniel ! Felicitari !
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108