REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Numele magistraților constănțeni care NU au colaborat cu SECURITATEA

Numele magistraților constănțeni care NU au colaborat cu SECURITATEA

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 1011

Colegiul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a făcut publice numele magistraților pentru care s-au eliberat adeverințe din care să rezulte că persoanele verificate nu au avut calitatea de lucrător al Securităţii sau de colaborator al acesteia, pentru următoareacategoriede persoane. Pe listă, se află și judecători și procurori din Constanța.

Tribunalul Constanţa: Suciu Iulia Cezara; Teşa Monalis Simona Stancă Stănescu; Trifanov Camelia Mitu; Radu Iuliana; Bogdan Daniela Georgeta (Isuf); Dan Luminiţa-Marinela Buhăianu; Mircioi Marilena Victoria; Spînoche Ramona Izabela; Păunescu Sanda Ioana

Judecătoria Constanța: Neacşu Gabriel; Judecătoria Medgidia: Slate Aida Iolanda

Curtea de Apel Constanța: Tase Vangheliţa (Mitracu); Uzună Maria (Carabaş); Zalman Jelena Sorina; Petrovici Marinela Daniela; Pintea Adriana Mihaela;

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța: Constantinescu Dan;

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța: Poenaru Elena Luminiţa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant titlul articolului care in mod evident starneste comentarii. Ma gandesc ca poate o exprimare fara echivoc gen persoane verificate care nu au colabora nu ar atrage cititorii Ramane de vazut daca aceasta exprimare e rodul ziaristicii in goana dupa senzational sau nu. Poate ne spune M.P.
0
0
manca-mi-ai cacatul de pesedeu securist jegos !!!
1
1
sa-i pupati in KUR...de la 1mm,pe toti care au colaborat...va roade invidia...mai bine faceti ceva bun pentru aceasta tara..securitatea la vremurile ei..si-a facut pe deplin datoria...dati fila istoriei inapoi cu peste 30 ani,si faceti marea comparatie......cum arata ROMANIA, atunci si cum este astazi...jalnic..dar este tarziu...cei care au cladit acesta tara sunt..condamnati...blamati...umiliti...badjocoriti...rusine...rusine..
2
2
restul au colaborat. Bravo pnl - Jos cu pensiile speciale ale jegosilor de magistrati. Acum plang si cand te duci la tribunal ca nu tia dat patronul banii se pisaa pe tine toti jegosii aia care "cica judeca"
2
0
Si pentru ce mai beneficiaza de atatea drepturi magistratii ? De ce au salarii de zece ori mai marei decat ale noastre ? De ce iau pensii speciale ? De ce beneficiaza de pensionare anticipata ?
5
0
Eu pe care lista sunt?...La Maior sau la Coldea ?.
4
0
Restul sunt colaboratori
5
0
aber mit SRI?
1
0
o lista pentru prosti... si pentru base s-au dat hartii de necolaborare ani la rand , in schimb petrov isi turnase colegii cu multa ardoare... hai sictir cu listele voastre !
9
1
Dati-ne mai bine lista cu cei care au colaborat. Si excludeti-i din magistratura.
12
0
nu mai vorbim ca din lista asta cel putin jumate-s machedoance
12
0
Deci ceilalti toti au colaborat ??!!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108