REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O bătrână din Castelu a fost violată; după nenorocire, violatorul a adormit lângă victimă, de beat ce era

O bătrână din Castelu a fost violată; după nenorocire, violatorul a adormit lângă victimă, de beat ce era

Replica API 12 noiembrie 2013 | 00:00 136

Situaţie înfiorătoare la Castelu! O vârstnică de 66 de ani, din Castelu, susţine că a fost violată la primele ore ale dimineţii de marţi, 12 noiembrie. Ea s-a trezit cu un bărbat peste ea în casă, care a violat-o, după care a adormit foarte liniştit. Acesta, Gelmambet Orhan, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost audiat mai mult ore, urmând să fie făcute propunerile corespunzătoare în funcţie de rezultatul de la Medicină Legală.

Dimineaţă cruntă pentru o femeie de 66 de ani, din Castelu. Femeia susţine că la orele dimineţii de marţi, 12 noiembrie, a auzit cum geamul locuinţei i-a fost spart, după care un bărbat a intrat peste ea în casă. Individul, în vârstă de 34 de ani, s-a năpustit asupra femeii, a lovit-o şi a violat-o, în ciuda eforturilor acesteia de a se împotrivi. După ce şi-a făcut treaba, la cât de beat era, a adormit buştean. Femeia a reuşit să iasă în stradă şi să strige după ajutor, vecinii sunând de urgenţă la 112. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, prezentând semne vizibile de violenţă. Potrivit cadrelor medicale, starea ei este stabilă. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe bărbat, fiind vorba de Gelmambet Orhan, chiar la domiciliul femeii, unde îşi făcea somnul de frumuseţe. El a fost audiat mai multe ore, urmând să fie făcute propunerile corespunzătoare, după ce femeia va fi examinată de un medic legist.

"La data de 12 octombrie a.c., ora 6.00. poliţiştii din Castelu (Secţia 4 Rurală) au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate, ar fi fost victima unui viol. Poliţiştii s-au deplasat operativ la adresa de domiciliu a femeii, unde l-au identificat pe G. O., de 34 de ani, din localitate, suspect de comiterea faptei. În prezent bărbatul este audiat de poliţişti, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie făcute propunerile legale corespunzătoare.", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Potrivit acestora, G.O., este o mai veche cunoştinţă a lor, întrucât este recidivist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108