REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 27 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6315
16.3° Constanța Luni, 27 Martie 2023 Anul XX Nr. 6315

O doamnă cochetă a uitat să plece de la semafor pentru că... se pensa. Video

O doamnă cochetă a uitat să plece de la semafor pentru că... se pensa. Video

Ana Maria LIPAN 3 februarie 2023 | 00:00 5872

Traficul din Constanța dă bătăi de cap tuturor cetățenilor, pe lângă aglomerația din oraș, fiind îngreunat deseori și de lucrările de reabilitare care se desfășoară în prezent. În ciuda stresului provocat de toate acestea, unii cetățeni sunt mult prea prinși în goana cotidiană să dea atenție regulilor de circulație sau să se gândească la situația celorlalți participanți la trafic. Un exemplu al unei astfel de situații este cazul unei femei ce și-a ales un moment inoportun pentru a se aranja, anume atunci când aștepta culoarea verde a semaforului. Grăbiți să își continue traseul, ceilalți șoferi au așteptat-o pe șoferița cochetă să-și termine treaba.

O doamna cocheta a uitat sa plece de la semafor pentru ca... se pensa. Video

Pentru mulți dintre noi punctualitatea este una dintre caracteristicile pe care le apreciem cel mai mult, prioritizând-o atunci când este vorba despre alte aspecte, precum înfățișarea. O șoferiță din Constanța însă a găsit o modalitate inedită de a satisface ambele cerințe. În drumul său, aceasta a găsit câteva clipe pentru a se preocupa de aspectul său fizic, chiar atunci când aștepta verdele la semafor.

Aceasta a profitat de cele câteva secunde de așteptare pentru a se pensa, dovedindu-se însă mult prea prinsă în activitatea ei și uitând să mai plece la verde, lipsa ei de atenție afectându-i și pe ceilalți șoferi. Chiar dacă prin acțiunile sale a evitat probabil perpetuarea stereotipului conform căruia femeile întârzie în nenumărate cazuri, ele au contribuit din păcate la multitudinea de glume legate de lipsa de îndemânare a acestora la volan. Deși gestul său trebuie sancționat, nu înseamnă că situația poate fi utilizată pentru a realiza asemenea supra-generalizări.  

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt asa ceva voi ati terminat o facultate...... nulitati e mult de zis...
5
2
Mergea și femeia să facă o clanță... Normal că trebuia să se aranjeze, să arate sexy.
7
1
La cratita cu ele!!
8
2
Nu conteaza sexul omului.Sunt multi nesimtiti care uita sa plece si-i tine pe loc pe toti din spatele lor .Daca -i claxonezi , esti agresiv. Respectul in trafic inseamna educatie si civilizatie,dar la noi cam lipseste.
15
0
De ce la anumite articole/subiecte nu se poate comenta? Sunteți bine băieți? Acest articol arată nivelul vostru maxim! V-ați depășit pe voi înșivă! Unde sunt articolele de altădată cănd îl tocați zilnic pe fostul primar? În Constanţa curge lapte și miere! Nimic de autorităţile locale,de bugetul orașului, de traficul infernal nu mai vorbim că vorbim degeaba! De lucrările promise in campanie si realizările primarului habarnist,zero articole!De blocul construit peste conductele Oil Terminal,tăcere! Mai uitaţi-vă si voi la Știrile Pro-Tv!!!Oare căte astfel de autorizaţii s-au eliberat? Eheheheheee știti expresia „Banii nu au miros”?
19
2
Pffff.... Toate pyzdele își aranjează părul când așteaptă la semafor. Dacă au 5 semafoare pe traseu, la fiecare se uită în oglindă, zici că-s kretine toate. Plm.
20
6
ce p******a
10
1
O ancheta jurnalistica deosebita, dar...nici boul care filma nu plecase de la semafor.
35
7
Ati uitat ghilimelele la doamna. Fufa, pitzipoanca, boarfa erau mai corecte
30
4
Bine ca vedeti o turturica cand isi vopseste exteriorul si nu vedeti rablele fumegande care intra dimineata in oras.
25
9
Ce lucrari de reabilitare ca de 2 luni nu mai lucreaza nimeni au rupt tot si au lasat asa
28
3
Toți șoferi fac la fel, dacă nu se penseaza, vorbesc la telefon, dacă nu vorbesc la telefon, se uita în oglinda văd câte mașini sunt în spatele lor, și de nesimțire nu pleca de pe loc decât după 30 secunde, dacă le tai fața sau îi claxonezi, apari în ziar că ești agresiv în trafic, așa că mai ușor cu carcota
31
10
PS. NitroCasino sa ne shuga phula cu pacanele cu tot de hotzi !
15
0
Cata spaga a dat m****a sa-si ia permisu
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912