REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O femeie, AGRESATĂ în propria CURTE! Infractorul a SCĂPAT... ieftin!

O femeie, AGRESATĂ în propria CURTE! Infractorul a SCĂPAT... ieftin!

Replica API 2 februarie 2017 | 08:29 335

Detalii din dosar: „M-a lovit în zona capului şi am căzut”

Detalii din dosar: „M-a lovit în zona capului şi am căzut”

Chiriac Claudiu, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a agresat o femeie. Mai exact, individul, născut în municipiul Constanţa şi stabilit în Sinoe, se afla cu oile la păscut. Câteva dintre ele au intrat în curtea unei femei şi de aici a izbucnit conflictul. Ea ar fi încercat să le scoată din curte şi le-ar fi lovit cu un băţ, după care Chiriac ar fi agresat-o pe femeie. A urmat judecata, iar inculpatul s-a ales doar... cu o amendă!

Claudiu Chiriac a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violenţe în iulie 2015, parte vătămată fiind Rodica O. Şi, după un an, magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis ca el să primească pedeapsa penală în valoare de 800 de lei. Bineînţeles că procurorii au depus apel, care s-a judecat recent. Acesta a fost respins şi decizia a rămas definitivă. Potrivit anchetatorilor, Claudiu Chiriac era îngrijitor particular de animale şi la data faptei avea grijă de animalele numitului Tudsee M. Astfel, inculpatul se deplasa cu turma de 130 de ovine pe raza satului Sinoe, pentru a ajunge pe islazul comunal în vederea păşunării animalelor. La un moment dat a observat că trei ovine s-au desprins de cârd şi au intrat în curtea imobilului aparţinînd persoanei vătămate Rodica O., păşunând iarba. Femeia, care se afla în curtea locuinţei sale, a luat un băţ încercând să „dirijeze” ieşirea animalelor din curtea sa, lovind mai multe ovine. În urma acestei acţiuni, inculpatul a purtat unele discuţii în contradictoriu cu Rodica, discuţii în urma cărora inculpatul a luat băţul din mâna acesteia, a agresat-o fizic cu el în zona capului, după care, a împins-o cu palma, iar ea a căzut. Se pare că întreaga scenă a fost văzută de către o vecină, ce se afla în curtea locuinţei sale, care de altfel a şi strigat la inculpat, motiv pentru care el a plecat cu animalele spre islazul comunal în vederea păşunării acestora şi astfel conflictul între inculpat şi persoana vătămată a luat sfârşit. A fost audiat inculpatul care a declarat că nu a agresat-o fizic (prin lovirea cu un băţ) pe persoana vătămată, ci doar a împins-o cu palma, aceasta căzând la sol, determinat fiind de faptul că ea i-a lovit animalele şi că l-ar fi lovit cu o piatră pe care ar fi luat-o din gardul curţii imobilului său. Însă, raportul de constatare medico-legală precizează că sus numita a suferit leziuni care au putut fi produse cu corp dur având echimoze la pleoapa superioară şi tumefiere la pleoapa inferioară ochi drept. În cursul cercetării judecătoreşti persoana vătămată şi-a menţinut declaraţia dată în faza de urmărire penală. A precizat că solicită suma de 1.000 lei în vederea împăcării cu inculpatul. Ulterior, agresorul a fost audiat şi astfel s-a ajuns la proces. Acum, el a scăpat cu o amendă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
erau trei oi si un magarus,,
0
0
dau sfaturi
0
0
Hotarati-va ,ori erau trei oi , ori mai multe care au intrat in curtea femeii ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108