REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O femeie din Murfatlar şi-a reclamat fiul la poliție: 'Le poate face rău fetelor!'

O femeie din Murfatlar şi-a reclamat fiul la poliție: 'Le poate face rău fetelor!'

Replica API 26 august 2019 | 17:18 625

Își teroriza întreaga familie, acum are ordin de protecţie!

Își teroriza întreaga familie, acum are ordin de protecţie!

O bunicuță din Murfatlar a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei, de teamă să nu le facă rău nepoatelor sale, în vârstă de 7, respectiv 13 ani. Individul obișuniește să-și ”altoiască” întreaga familie atunci când este beat. Sătulă de atâta violență, mama individului și-a luat inima în dinți l-a reclamat pe bărbat.

Femeia s-a plâns magistraților că de trei ani de zile fiul său consumă băuturi alcoolice, în rest...e un băiat bun. Când bea devine agresiv fizic și verbal. În ultimul timp au fost făcute mai multe reclamanții către secția de Poliția din Murfatlar, pe numele acestuia, a fost dus și la secția de psihiatrie Palazu Maare de către poliție, dar după ce stă câteva zile, revine la vechile obiceiuri. Ordin a cerut și soția bărbatului însă, a amenințat-o că va rămâne pe derumuri dacă revine la sentimente mai bine, așa căa renunțat la plângere. Bătrâna spune că inclusiv ea este bătută de fiu, din varii motive, dar cel mai teamp îi este teamă pentru nepoatele sale, pentru că atunci când bea le poate face rău. Le amenință că strică prin casă, că scoate parchetul de pe jos, că îi dă una în cap de față cu copii, o jignește în tot felul , o face „proastă, martaloagă”. Pe fiica de 13 ani o face proastă, o jignește, s-a mai plâns bunicuța.

Judecătoria Constanța a emis ordin de protecție pentru 2 luni, bărbatul neavând voie să se apropie de mamă, soție și de cele două fiice.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-am luat inima in "danti" si m-am decis sa scriu randurile astea. Am colaborat ca tehnoredactor, editor pt. mai multe editoriale online. Babaeatule, daca cineva plateste pt. mizeria asta de articol inseamna ca e tare prost. Nici legata la ochi nu scriam in asemenea hal! Aveti si traducere?
2
1
Eu sunt curios cine a scris articolul????
1
1
bravo buni, era singurul mod
2
0
Tu ala care ai scris acest articol esti un analfabet !
4
0
Mirela, hai acasa ca nu te mai bat
7
0
Asteptam sa vedem cum reactioneaza exotica Politie Romana pe linie de prevenire a faptelor care pun in pericol alte persoane !
3
1
" Atunci cand este bea " ....am luat un Nurofen Forte si pana la urma , am inteles . Revenind la subiect , la tara inca sunt obiceiuri , din Evul Mediu cand barbatu. consuma alcool si bate orice : de la soacra , pana la gainii sau rate .
1
0
Cum mama dracului sa scrii un articol in halul asta?!Draga Mirela esti o agramata total,nici macar nu are sens sau logica acest articol
6
0
S-a mai intamplat o crima in Murfatlar din cauza nepasarii autoritatilor. Acesti nebuni ar trebui inchisi pe la Poarta Alba sa isi revina putin. Politia doarme ca de fiecare data!!!!!
4
1
Mirelush nu pot traii fara tine !
3
0
Mirela te vreau !
3
0
Sinucide-te Mirela
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108